xMark Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 no no niezla pracka tylko w tej glowie cos mi nie pasuje, hmm. masz jeszcze jakis pomysl zeby cos do tego dodac czy juz niebardzo??
Charzak Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 Ja bym go dal jako posag straznika strzerzacego jakiegos mostu, bramy. I w tej glowie tez mi cos nie pasuje moze dlatego ze nie ma szyi, ale mi sie podoba.
BLADE Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 z goblinami ta praca nie ma nic wspólnego. wedle żadnego znanego mi ujęcia swiata fantazy to nie są gobliny.
zombo master Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 teksture ma rozmazaną na nosie czy dziobie na górze. No i mięsni na nogach wogule nie ma
mkk3a Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 czy ten dziób nie jest zbyt ptasi? i nie ma żadnych ząbków ani języka
empik Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 dodaj mu do pyska jakis jezor albo cos w tym stylu
dynio Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 Mi się podoba .. czekam na dalsze postępy ze sceną ... i mam nadzieję ,że pracka będzie się rozwijać w dobrym kierunku. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi