Gość bercik809 Napisano 28 Listopad 2009 Napisano 28 Listopad 2009 Witam! Otóż jak w temacie, współpraca poszukuje ludzi którzy pomogą w sumie będą współtworzyć grę typu FPS. Moja samo zwańcza deweloperska firma to "Professional Bytes Studio". Jednakże siedzę w tym dość długo aby mieć pewne wtyki u wydawców. Gdy grę ukończę zostanie ona wydana przez MarkSoft. Poszukuję ludzi którzy lubią projektować plansze, zajmować się dialogami, a także storybordami i splashami. Niestety nie mam funduszy na to by opłacić ekipę, jednakże oferuję miłą atmosferę, satysfakcję z pracy, a także po ukończeniu projektu i jeżeli się sprzeda podziału pieniędzy. Dalsze szczegóły udzielam w kontaktach meilowych. Kontakt e-mail : [email protected] Dziękuję, pozdrawiam i zapraszam do zgłaszania się.
zdeno Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 rewelka ! :D nie wiem tylko na co się zdecydować ! może dialogi? pokaż wiecej materiałów na temat tej gry FPS . Myślę,ba jestem pewnien, że to zamieni dziesiątki chętnych w setki ! jaki podział zysków przewidujesz ? jak udało Ci się zarejestrować taką SAMOZWAŃCZĄ firmę?
Nezumi Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 Darowalibyscie sobie zakladanie kont tylko po to zeby taka glupote wrzucic... Nawet jak na prowokacje - kiepska sprawa.
siwy Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 "Professional Bytes Studio" brzmi kozacko, chyba w to wejdę
mirach Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 Wy sie z czleka smiejecie a wystarczy w google maila wpisac i odrazu widac ze gosc to pro. Strony internetowe zaklada, plyty hiphopowe nagrywa, a teraz przyszedl czas na gry. http://szpon.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvNTgzOTIsaW5mb3JtYWNqZS5odG1s http://www.upload.ecom.net.pl/
Gość bercik809 Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 Trzeba wszystkiego próbować, a po za tym macie już nowe numery na tym profilu WP.
Gość bercik809 Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 Wszystkiego trza próbować :) A poza tym macie już nowe numery na tym profilu WP. Lepsze niż poprzedni :)
PAINbringer Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 Coż za zatrważająca osobistość. Adek powinien w końcu wprowadzić jakieś testy psychologiczne dla zakładających profil. Inaczej będzie tu więcej troli niż pod minas tirith :p
Dav Napisano 4 Grudzień 2009 Napisano 4 Grudzień 2009 bercik809, a macie już chociaż silnik graficzny? A pomysł na grę? :D Oława, Trzebnica. Hmm, parę kilometrów ode mnie. Wybacz, ale mam wrażenie, że jesteś 14-letnim dzieckiem o słomianym zapale, które bierze się za wszystko po kolei, aby dowiedzieć się, że tak naprawdę talentu, pieniędzy, ludzi, wykształcenia i możliwości do tego nie masz.
Rekomendowane odpowiedzi