Mr Pank Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Witam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S3Mi Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 No całkiem fajne tylko ten dziób jakiś nie takiś ale ładne tylko szkoda że materiał taki monotonny dodaj jakiś zaciek zy cos w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 co do samej pracki oprócz materiału nie mam zastrzeżeń.... jednakże jak dla mnie postacie zawarte w scenie raczej nie mają nic wspólnego z goblinami. mniemam iż to są kamienne posągi albo coś w tym stylu więc proponuje dodać jakies pekniecia itp. to nada scenie realizmu. zmieniłbym równierz kadr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Materiał no wlasnie monotonny i to bardzo razi... ...przydałoby sie takze jakies mroczne tlo - chmury a\'la Gotham City Zapraszam do WIP\'a jak chcesz nad tym jeszcze podumac :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 kadr - moze byc - tylko czemu na croma obcioles mu \'stopy\' i \'dlonie\'?? no i texturki - bardziej szczegolowe no i modele - tez bardziej szczegolowe :) i moze mniej gladkie - bardziej kamienne - wiecej ostrych krawedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi