mapsi-fixi Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 Witam, od 4 dni jestem posiadaczem 3ds max 9 :) stąd moja wiedza jest bardzo szczupła. Powoli się uczę funkcji itp. mam juz nawet prawie skonczony pierwszy projekt, jednak mam problem z renderowaniem, a mianowicie obraz wygląda tak: http://img18.yfrog.com/i/23954253.jpg/ niemam pojęcia ską sie biorą te niedoskonałości, dodam że box był wygładzany funkcją MS i TS, a gdzy jest sam scenie błędu tego niema :/ szukałem na forum podobnego pytania, ale nawet nie wiedziałem jakie wysłać zapytanie, więc jeżeli podobny temat był, to przepraszam.
Bielik93 Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 Niezla masakra a pokaz moze obraz z viewporta i powiedz cos o ustawieniach rendera.
mkeruj Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 Nic nie widać. A z tego co widać można wywnioskować że fejsy są nałożone.
sly Napisano 1 Grudzień 2009 Napisano 1 Grudzień 2009 na moje to DWA overlapujące się obiekty. zaznacz ten obiekt i wciśnij "delete" i zobacz czy zostało coś po skasowaniu.
mapsi-fixi Napisano 1 Grudzień 2009 Autor Napisano 1 Grudzień 2009 Dzisiaj po włączeniu wszystko było ok, moze cos popsułem w ust. rendera, a po wyłączeniu sie zresetował, niewiem, ale jest juz dobrze, dzięki :)
Rekomendowane odpowiedzi