woody Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 (edytowane) Na forum zarejestrowałem się już kilka lat temu, ale nie udzielałem się, tylko śledziłem prace innych, więc witam wszystkich ;-) Kilka lat temu zrobiłem 2-3 gnioty jakieś, a teraz postanowiłem przypomnieć sobie prace z maxem i nauczyć się nowych rzeczy. Padło na S5, bo ładne i wydaje mi się dość "proste" w modelowaniu, a czy tak będzie to się okaże, proszę o wytknięcie błędów p.s. mam nadzieje że ten temat mnie zmobilizuje troszkę Edytowane 10 Grudzień 2009 przez woody zmiana miniaturki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 Na razie bardzo ładnie ci idzie siateczka czyściutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooky73 Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 Na razie ślicznie jak na kogoś co nie siedzi na codzień w maxie także nic tylko na razie chwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woody Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2009 mały up, o teraz zauważyłem że będę musiał poprawić (w sumie tylko przesunąć bliżej kilka vertexów) blachę przed tylnym nadkolem, ale narazie idę spać ;-) uwagi mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4rcus Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 (edytowane) za gesta siatka(bok, maska przy przedniej szybie..), cos nie tak przy gornych rogach otworu na grill, jakos nierowno przy rogu laczenia sie zderzaka przedniego z reszta nadwozia(kawaleczek przed-na wysokosci przedniego kola) Edytowane 4 Grudzień 2009 przez M4rcus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woody Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 W załączniku ostatnie testowe rendery jakie mam, ale nie wiem czy jest sens ich pokazywania, niedawno komp mi się sam z siebie wyłączył, a po uruchomieniu chcąc otworzyć plik moim oczom ukazało się takie okienko:/ chyba raczej już tego nie odzyskam, no ale coś nowego się nauczyłem, choć troszkę mnie to zniechęciło do tego modelu wrrryyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Autobackup probowales? też miałem podobne problemy i zawsze pomagało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woody Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 Autobackup probowales? też miałem podobne problemy i zawsze pomagało kopii zapasowych nie robiłem, chyba że chodzi o coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 jeżeli masz problem z otwarciem tego pliku to sprobuj, praca bedzie troche opoźniona (nie bedzie ostatnich modyfikacji) ale jedan wiekszość odzyskasz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 kopie same się robią po pewnym czasie pracy ( możesz je znaleźć w folderze Moje Dokumenty -> 3dsMax -> autoback kakaku weź sobie w przeglądarkę ze słownikiem załatw.(bez obrazy) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woody Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 wielkie dzięki, nie wiedziałem że max ma taka funkcję, plik z autobackup'u jest ma wszystkie zmiany jakie ostatnio wprowadzałem;-) rep leci ale mi się samopoczucie poprawiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Jeśli nic nie ruszałeś to w folderze *\Moje dokumenty\3dsmax\autoback powinny być pliki. Jeden z nich jest prawdopodobnie z tej sceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woody Napisano 10 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2009 bok zrobiłem na nowo, dodałem dach i troszkę poprawiłem co mi wpadło w oko, proszę o uwagi, błędy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi