Napisano 2 Grudzień 200915 l Mam następujące pytanie. Załóżmy, że mam 2 sześciany, jeden "nasuwam" lekko na drugi ( rysunek ), używam jakiejś funkcji i w miejscu przecięcia tworzą się punkty, linie. Czy istnieje taka funkcja? Czy da się to w jakiś inny sposób zrobić? Poproszę o nakierowanie mnie :) .
Napisano 2 Grudzień 200915 l O ile dobrze pamiętam była taka możliwość przy stosowaniu skryptu mesh tools. pozdrawiam, Mariusz.
Napisano 2 Grudzień 200915 l o to to.. właśnie ! :) jak to dobrze, że niektórzy mają lepszą pamięć wtedy łatwiej zlokalizować kościół w którym dzwoni :) pozdrawiam, Mariusz.
Napisano 2 Grudzień 200915 l Autor Super, dzięki :) . Zrobiłem wszystko to, co było w instrukcji dołączonej do pliku *.zip. Teraz jak to wprowadzić w życie? zaznaczam moje sześciany/odpowiednie boki SHIFT+F11 > OPEN NEW > otwieram sktypt. ALT+P, wybieram opcję? I tak za każdym razem? Pozdrówka :) .
Napisano 2 Grudzień 200915 l jak lubisz to tak :) ale możesz odpalić za pierwszym razem i na końcu jest opcja "Use panel UI (relunch)"którą klikasz potem robisz sobie oddzielne okno zmieniasz na typu script i w tym oknie wybierasz ten skrypt z menu