CaptainBorrow Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 Pomocy szukam od godziny i nie wiem jak to zrobić. Mam formę i potrzebuję zrobić rzut i przekrój, czarne krawędzie, białe tło ściany jakby przezroczyste. Próbowałem coś ink'n'paint ale niezbyt mi wychodzi. Pomocy bo potrzebuję to na wczoraj :P
CaptainBorrow Napisano 2 Grudzień 2009 Autor Napisano 2 Grudzień 2009 a jak dam w rendererze force wireframe to wychodzi coś takiego a to mają być same koła :(
delf77 Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 na razie co mi przychodzi do glowy to CROP kamery i przeciecie w wybranej przez ciebie plaszczyznie ciecia obiektu - tak powstalby przekroj , krawedzie ciecia poprawilbym rysujac je w corelu na wyrenderowanym przekroju
Orangegraphics Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 tak jak mówi delf, clipping plane w camera ustawieniach i jeszcze ortogonal camera zafajczyć
el_presidente Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 Spróbuj modyfikator slice na obiekcie + mental ray i jakiś contour shader.
Rekomendowane odpowiedzi