Misiek1134 Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Mam pytanie, jak w 3d max'ie można uzyskać transparentne video. Mam gotową sekwencję bez "tła" i chcę to wyeksportować w taki sposób że gdy zaimportuję ją do After Effects sekwencja będzie pozbawiona "tła". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stormwind Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Wyeksportuj pojedyncze klatki do któregoś z bezstratnych formatów graficznych z kanałem alfa a potem zaimportuj do AE jako sekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 png jest calkiem znosne, zaznacz kanal alpha w ustawieniach przy zapisie do pliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek1134 Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2009 Wielkie dzięki właśnie tego szukałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi