Napisano 9 Grudzień 200915 l Też zaklepuję wątek, coby się zmusić do roboty;) Późniejszym wieczorem już powinno coś być;) Edytowane 10 Grudzień 200915 l przez RaVirr
Napisano 9 Grudzień 200915 l Autor To lecimy:) Rzecz dzieje się na obcej planecie. Obcy są zmuszeni do opuszczenia swojej planety.
Napisano 10 Grudzień 200915 l dajesz rade :-) Pomysl o duzej ilosci startujacych kapsul czy czegos tam z powierzchni pionowe linie z dysz zajebiscie by wygladaly w kntrascie z tymi łukami dymow
Napisano 10 Grudzień 200915 l lizac od gory obrazka 3/4 fajne niebieska dziura przelamuje perspektywe i dzieli obrazek na 2 rozne co imo wyglada nienaturalnie, no i jest jakas taka niewyjasniona, niewiadomo co to i po co pomysl z kula bardziej mi sie podoba niz oldskolowy statek z lat czterdziestych ;] pozatym kojazyl sie bardziej z inwazja niz ewakuacja ortheza dobrze prawi, o pomnozeniu statkow to wszystko oczywiscie z mojego subiektywnego punktu widzenia =]
Napisano 10 Grudzień 200915 l Autor Ta niebieska kula w ziemi, po zmianie koncepcji miała być jeszcze jedną arka (która jeszcze nie wystartowała;)). Trochę zmieniłem żeby perspektywa grała. Pracuję na laptopie na którym wszystko wygląda nieco inaczej niż normalnie. Pytanie: Czy nie dałem zbyt dużego kontrastu?
Napisano 11 Grudzień 200915 l Autor Ciąg dalszy i kolejna zmiana: Generalnie obrazek uważam za skończony;) Powodzenia :) Edytowane 12 Grudzień 200915 l przez RaVirr
Napisano 12 Grudzień 200915 l statek fajny ale nie rezygnuj z niebieskawego koloru lepiej sie komponuje z tym niebieskim czyms na dole
Napisano 18 Grudzień 200915 l Witam Dużo się tu dzieje, może warto by nieco ustabilizować kolorystykę, bo przynajmniej na razie całość się dość mocno zlewa. //Pozdr.