RaVirr Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 (edytowane) Też zaklepuję wątek, coby się zmusić do roboty;) Późniejszym wieczorem już powinno coś być;) Edytowane 10 Grudzień 2009 przez RaVirr
ortheza Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 mam nadzieje bo jakies puchy jak na razie w tej edycji
RaVirr Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Napisano 9 Grudzień 2009 To lecimy:) Rzecz dzieje się na obcej planecie. Obcy są zmuszeni do opuszczenia swojej planety.
ortheza Napisano 10 Grudzień 2009 Napisano 10 Grudzień 2009 dajesz rade :-) Pomysl o duzej ilosci startujacych kapsul czy czegos tam z powierzchni pionowe linie z dysz zajebiscie by wygladaly w kntrascie z tymi łukami dymow
RaVirr Napisano 10 Grudzień 2009 Autor Napisano 10 Grudzień 2009 Wrzuta. Myślę, że pojawiło się trochę więcej przestrzeni;)
Bedyk Napisano 10 Grudzień 2009 Napisano 10 Grudzień 2009 lizac od gory obrazka 3/4 fajne niebieska dziura przelamuje perspektywe i dzieli obrazek na 2 rozne co imo wyglada nienaturalnie, no i jest jakas taka niewyjasniona, niewiadomo co to i po co pomysl z kula bardziej mi sie podoba niz oldskolowy statek z lat czterdziestych ;] pozatym kojazyl sie bardziej z inwazja niz ewakuacja ortheza dobrze prawi, o pomnozeniu statkow to wszystko oczywiscie z mojego subiektywnego punktu widzenia =]
RaVirr Napisano 10 Grudzień 2009 Autor Napisano 10 Grudzień 2009 Ta niebieska kula w ziemi, po zmianie koncepcji miała być jeszcze jedną arka (która jeszcze nie wystartowała;)). Trochę zmieniłem żeby perspektywa grała. Pracuję na laptopie na którym wszystko wygląda nieco inaczej niż normalnie. Pytanie: Czy nie dałem zbyt dużego kontrastu?
ortheza Napisano 10 Grudzień 2009 Napisano 10 Grudzień 2009 ta kula powinna byc wieksza chyba. nie wyglada jak wielki statek
RaVirr Napisano 11 Grudzień 2009 Autor Napisano 11 Grudzień 2009 (edytowane) Ciąg dalszy i kolejna zmiana: Generalnie obrazek uważam za skończony;) Powodzenia :) Edytowane 12 Grudzień 2009 przez RaVirr
ortheza Napisano 12 Grudzień 2009 Napisano 12 Grudzień 2009 statek fajny ale nie rezygnuj z niebieskawego koloru lepiej sie komponuje z tym niebieskim czyms na dole
miriam Napisano 18 Grudzień 2009 Napisano 18 Grudzień 2009 Witam Dużo się tu dzieje, może warto by nieco ustabilizować kolorystykę, bo przynajmniej na razie całość się dość mocno zlewa. //Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi