peters Napisano 13 Grudzień 2009 Napisano 13 Grudzień 2009 (edytowane) Witam, wrzuce tu kilka testow z ae, glownie tematem sa particle. Narazie dwie animy. na wiecej trzeba chwile poczekac. http://vimeo.com/5757607 Komentarze mile widziane. czolem. Edytowane 4 Sierpień 2010 przez peters
Gość User190 Napisano 13 Grudzień 2009 Napisano 13 Grudzień 2009 Ciekawe - szkoda, że nie ma w tym głębszego sensu.
peters Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Napisano 13 Grudzień 2009 Ciekawe - szkoda, że nie ma w tym głębszego sensu. Narazie moge zadowolic Cie tylko testami, tak jak piszesz - bez zadnego przekazu. W planach mam cos 'glebszego' do zrealizowania ;], ..a to rozkreci sie pewnie na poczatku 2010.
slawomir! Napisano 14 Grudzień 2009 Napisano 14 Grudzień 2009 sympatyczne. ale co to wogole jest? trudno dostrzec.na czym robione? pozdro
Grave Napisano 30 Grudzień 2009 Napisano 30 Grudzień 2009 Świetne efekty! Szeroki wachlarz zastosowań.
Leru Napisano 30 Grudzień 2009 Napisano 30 Grudzień 2009 hej super ta zielona animacja (z Gabrielem). Czuje się mega organikę w tym wszystkim :)
Trybal Napisano 30 Grudzień 2009 Napisano 30 Grudzień 2009 To pierwsze nie wiem co to jest, ale w ogóle mi się nie podoba :P Podkład tylko fajny :D Ale za to to drugie jest prześwietne, zwłaszcza końcóweczka :) Pozdro...
peters Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Napisano 2 Styczeń 2010 hej super ta zielona animacja (z Gabrielem). Czuje się mega organikę w tym wszystkim :) i o to glownie chodzilo ; ) dzieki! Grave: thx! :) Trybal: heh :) moze kolejna anima wpadnie w Twoje gusta : )) fenkju! Niedlugo wrzuce tu nowy test, czy nawet kilka. Nadal mecze Particulara, i zaczynam przygode z ThinkingParticles ;)
peters Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Napisano 3 Styczeń 2010 troche juz stare baloniki, cinema4d, particular2. moze cos jeszcze pozniej odkopie. a za kilka dni - nowosci ; ) czolem.
peters Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Napisano 3 Styczeń 2010 Nawet fajne. Tylko czemu aż 2 sekundy? :P bo tak :)) chodzilo mi bardziej o poznanie podstaw dynamiki w c4d, i odrobine mographa co sie naprawde przydaje. + particular, ae. nie wiem czy dobrze, ale chodzi mi w kazdej takiej pracy, tescie animacji itd. o zachowanie ciekawej plastyki czy wyczucia jej. nie przyciagalem szczegolnej uwagi na technike i w tej chwili zamierzam to poprawic. no i skacze chaotycznie po softach 3d, nowy rok, prawie 20stka, trzeba sie ustatkowac :)
mapsi-fixi Napisano 12 Styczeń 2010 Napisano 12 Styczeń 2010 To "cuś latające" jest wspaniałe, gratuluje.
peters Napisano 12 Styczeń 2010 Autor Napisano 12 Styczeń 2010 To "cuś latające" jest wspaniałe, gratuluje. dzieki! ;) z podowu braku czasu [chwilowo] wrzucam kilka klatek, testow i finalnych renderow ze spotu dla pewnej telewizji z wysp bahama. pokaze calosc niedlugo. modo+ae, particular
peters Napisano 18 Styczeń 2010 Autor Napisano 18 Styczeń 2010 (edytowane) kolejny test, cwiczenie z particulara>> niedlugo wrzuce particle z maxa. p. Edytowane 19 Styczeń 2010 przez peters
peters Napisano 4 Sierpień 2010 Autor Napisano 4 Sierpień 2010 oto kolejny test: jak wczesniej, AE i particular >>
Rekomendowane odpowiedzi