Napisano 13 Grudzień 200915 l Witam, wrzuce tu kilka testow z ae, glownie tematem sa particle. Narazie dwie animy. na wiecej trzeba chwile poczekac. http://vimeo.com/5757607 Komentarze mile widziane. czolem. Edytowane 4 Sierpień 201014 l przez peters
Napisano 13 Grudzień 200915 l Autor Ciekawe - szkoda, że nie ma w tym głębszego sensu. Narazie moge zadowolic Cie tylko testami, tak jak piszesz - bez zadnego przekazu. W planach mam cos 'glebszego' do zrealizowania ;], ..a to rozkreci sie pewnie na poczatku 2010.
Napisano 14 Grudzień 200915 l sympatyczne. ale co to wogole jest? trudno dostrzec.na czym robione? pozdro
Napisano 30 Grudzień 200915 l hej super ta zielona animacja (z Gabrielem). Czuje się mega organikę w tym wszystkim :)
Napisano 30 Grudzień 200915 l To pierwsze nie wiem co to jest, ale w ogóle mi się nie podoba :P Podkład tylko fajny :D Ale za to to drugie jest prześwietne, zwłaszcza końcóweczka :) Pozdro...
Napisano 2 Styczeń 201015 l Autor hej super ta zielona animacja (z Gabrielem). Czuje się mega organikę w tym wszystkim :) i o to glownie chodzilo ; ) dzieki! Grave: thx! :) Trybal: heh :) moze kolejna anima wpadnie w Twoje gusta : )) fenkju! Niedlugo wrzuce tu nowy test, czy nawet kilka. Nadal mecze Particulara, i zaczynam przygode z ThinkingParticles ;)
Napisano 3 Styczeń 201015 l Autor troche juz stare baloniki, cinema4d, particular2. moze cos jeszcze pozniej odkopie. a za kilka dni - nowosci ; ) czolem.
Napisano 3 Styczeń 201015 l Autor Nawet fajne. Tylko czemu aż 2 sekundy? :P bo tak :)) chodzilo mi bardziej o poznanie podstaw dynamiki w c4d, i odrobine mographa co sie naprawde przydaje. + particular, ae. nie wiem czy dobrze, ale chodzi mi w kazdej takiej pracy, tescie animacji itd. o zachowanie ciekawej plastyki czy wyczucia jej. nie przyciagalem szczegolnej uwagi na technike i w tej chwili zamierzam to poprawic. no i skacze chaotycznie po softach 3d, nowy rok, prawie 20stka, trzeba sie ustatkowac :)
Napisano 12 Styczeń 201015 l Autor To "cuś latające" jest wspaniałe, gratuluje. dzieki! ;) z podowu braku czasu [chwilowo] wrzucam kilka klatek, testow i finalnych renderow ze spotu dla pewnej telewizji z wysp bahama. pokaze calosc niedlugo. modo+ae, particular
Napisano 18 Styczeń 201015 l Autor kolejny test, cwiczenie z particulara>> niedlugo wrzuce particle z maxa. p. Edytowane 19 Styczeń 201015 l przez peters