stasiu6 Napisano 14 Grudzień 2009 Napisano 14 Grudzień 2009 Witam w załączeniu mój drugi projekcik w w vrayu. Model stworzony w archicadzie render - max + vray sp 3. Czekam na konstruktywne opinie.
dac77 Napisano 14 Grudzień 2009 Napisano 14 Grudzień 2009 Eeee? Konstruktywna to może być tylko krytyka. Fajny model. Niezły render. Co gryzie to zbyt kontrastowa tekstura drzwi garażowych i zielone coś zamiast trawnika. Fajny dach. Projekt domku też całkiem niezły. Aha. Dodałbym też jakąś roślinność przy domu.
latos Napisano 14 Grudzień 2009 Napisano 14 Grudzień 2009 Tło (bit mapa) jest zbyt rozciągnięta co widać po słabej jakości drzew. Płytki zew nie mają takiego releksu.
stasiu6 Napisano 14 Grudzień 2009 Autor Napisano 14 Grudzień 2009 dzięki za krytykę, poprawiłem kilka rzeczy, zmieniłem tez światło (na bardziej cieplejsze) niestety drzew ani trawy nie mogę na tym etapie dodać, ponieważ za bardzo obciążają mi kompa.
zdeno Napisano 15 Grudzień 2009 Napisano 15 Grudzień 2009 fajny domek , szkoda że pół okna zasłania słup :D co do wizek to odpal sobie http://www.domyzwizja.pl i poprzez uważną obserwacją skonstatujesz czego jeszcze brakuje Twojej pracy.
Rekomendowane odpowiedzi