Napisano 16 Grudzień 200915 l Witam wszystkich, jest to mój pierwszy temat na tym forum więc mam nadzieje że pomożecie jak zrobie coś nie tak:-) Na początek wrzucam dopiero co zaczęty model jeepa wranglera, mam nadzieje że nie było takiego tematu na forum (przynajmniej ostatnio), bo niechce nikogo na wstępie zanudzić. Edytowane 19 Grudzień 200915 l przez UVW
Napisano 17 Grudzień 200915 l Autor Mały upek + siatka, mam nadzieje że teraz będzie co oceniać :-) Edytowane 18 Grudzień 200915 l przez UVW
Napisano 19 Grudzień 200915 l Autor Niewiem czy topik taki biesiadny czy forumowicze oszczędzają klawiatury, ale skoro zacząłem temat to spróbuje dokończyć model.
Napisano 19 Grudzień 200915 l Wszyscy mają już dość samochodów, robotów i statków kosmicznych. trzeba było coś spie..źle zrobić, to byś miał ruch. Myśl strategicznie.
Napisano 19 Grudzień 200915 l Wszyscy mają już dość samochodów, robotów i statków kosmicznych. trzeba było coś spie..źle zrobić, to byś miał ruch. Myśl strategicznie. he he... szczery do bólu, a siatka spoko