Napisano 20 Grudzień 200915 l witam. Cóż od niedawna znowu sie bawie maxem więc postanowiłem zrobić model mojej kolumny gitarowej i wzmacniacza mojej roboty. Poki co wstepny renderek kolumny niedługo updaty. Pozdrawiam
Napisano 21 Grudzień 200915 l Ten materiał na membranie jakiś dziwny ;) masz takie wypuklenia u siebie??
Napisano 21 Grudzień 200915 l Autor To materiał tymczasowy musze zmalować jakiś na membramke no chyba że masz jakieś propozycje co do materiałów vray
Napisano 21 Grudzień 200915 l Może coś takiego?? http://www.vray-materials.de/all_materials.php?mat=1894
Napisano 11 Styczeń 201015 l Autor No wreszcie znalazłem pare chwil aby przysiąść (cóż studia). Więc teraz mały update :-P
Napisano 11 Styczeń 201015 l Jakiś taki przepalony renderek ;) i plamki szczegolnie widoczne na membranie :)
Napisano 11 Styczeń 201015 l No lepiej, ale popraw teksture lewej ściany bo coś się tam nie zgadza ;)
Napisano 11 Styczeń 201015 l Autor No właśnie po 2 godzinnym renderowaniu to zauwazylem przy next update sie poprawi :-) Pofałdowania na głośniku?? To jest głośnik gitarowy a nie wufer. Generalnie mój jest wmiare głodki ale coś sie pomyśli jeszcze.
Napisano 13 Styczeń 201015 l Autor Jeśli macie jakieś propozycje jakie elementy można by dodać to jestem otwarty na sugestie bo coś doznałem stagnacji i nie mam pojęcia co dodać. Pozdrawiam później wrzuce renderek. Edytowane 14 Styczeń 201015 l przez Guinamo UPDATE