Guinamo Napisano 20 Grudzień 2009 Share Napisano 20 Grudzień 2009 witam. Cóż od niedawna znowu sie bawie maxem więc postanowiłem zrobić model mojej kolumny gitarowej i wzmacniacza mojej roboty. Poki co wstepny renderek kolumny niedługo updaty. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guinamo Napisano 20 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2009 Mały update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aknochaco Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Ten materiał na membranie jakiś dziwny ;) masz takie wypuklenia u siebie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guinamo Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2009 To materiał tymczasowy musze zmalować jakiś na membramke no chyba że masz jakieś propozycje co do materiałów vray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aknochaco Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Może coś takiego?? http://www.vray-materials.de/all_materials.php?mat=1894 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guinamo Napisano 11 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2010 No wreszcie znalazłem pare chwil aby przysiąść (cóż studia). Więc teraz mały update :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aknochaco Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Jakiś taki przepalony renderek ;) i plamki szczegolnie widoczne na membranie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Dodaj jakieś pofalowania na tym wuferze bo tandetnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guinamo Napisano 11 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2010 Kolejny update xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 No lepiej, ale popraw teksture lewej ściany bo coś się tam nie zgadza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guinamo Napisano 11 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2010 No właśnie po 2 godzinnym renderowaniu to zauwazylem przy next update sie poprawi :-) Pofałdowania na głośniku?? To jest głośnik gitarowy a nie wufer. Generalnie mój jest wmiare głodki ale coś sie pomyśli jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guinamo Napisano 13 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2010 (edytowane) Jeśli macie jakieś propozycje jakie elementy można by dodać to jestem otwarty na sugestie bo coś doznałem stagnacji i nie mam pojęcia co dodać. Pozdrawiam później wrzuce renderek. Edytowane 14 Styczeń 2010 przez Guinamo UPDATE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi