Napisano 23 Grudzień 200915 l No jak dla mnie to niektorzy graja nie fair. No ale ocencie sami. przyklad: KA DESIGN - 16% Javor - 1% No nie wiem.. chcialbym poznac Wasze opinie :) http://www.procad.pl/pf/page/konkurs/news/contest_1_me.html
Napisano 23 Grudzień 200915 l Chyba nie sądziłeś, że w konkursie rozstrzyganym (choćby częściowo) poprzez "głosowanie internautów" zwycięży najlepsza praca? Wygrywa ten kto nakłoni większą liczbę osób do zagłosowania na siebie ;)
Napisano 23 Grudzień 200915 l Masz 100% racji , jedna wielka LIPA . Startowałem z 10 lat temu w podobnym konkursie organizowanym przez PROCAD i tam oceniała prace komisja parosobowa . Raz zajeliśmy 2 miejsce , drugi raz wygraliśmy . Za pierwszym razem przegraliśmy obiektywnie patrząc z lepszą pracą od naszej . Teraz to jakaś zabawa zakompleksionych dzieciaków , spędzających czas na głosowaniu sami na siebie . Jest jednak nadzieja - pojawiła się informacja o możliwości weryfikacji oddanych głosów .
Napisano 23 Grudzień 200915 l Racja, konkursy w których prace są wybierane poprzez głosy internautów w choć jednym etapie, nie wygrywają najlepsze prace. W regulaminie nie ma nic o głosowaniu, czy sposobie wyłaniania zwycięzców (przynajmniej nie udało mi się znaleźć). Jest sporo bardzo dobrych prac które maja bardzo małą ilość głosów:/
Napisano 23 Grudzień 200915 l Autor Chyba nie sądziłeś, że w konkursie rozstrzyganym (choćby częściowo) poprzez "głosowanie internautów" zwycięży najlepsza praca? Wygrywa ten kto nakłoni większą liczbę osób do zagłosowania na siebie ;) No troche naiwny jestem :] Szczerze mowiac myslalem ze glosowac beda tylko uczestnicy konkursu. Takie masowe glosowanie sprawdza sie wtedy, jak glosuje bardzo duza ilosc osob i nastukanie sobie czesci glosow niewiele pomoze.