Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Chyba nie sądziłeś, że w konkursie rozstrzyganym (choćby częściowo) poprzez "głosowanie internautów" zwycięży najlepsza praca? Wygrywa ten kto nakłoni większą liczbę osób do zagłosowania na siebie ;)

Napisano

Masz 100% racji , jedna wielka LIPA . Startowałem z 10 lat temu w podobnym konkursie organizowanym przez PROCAD i tam oceniała prace komisja parosobowa . Raz zajeliśmy 2 miejsce , drugi raz wygraliśmy . Za pierwszym razem przegraliśmy obiektywnie patrząc z lepszą pracą od naszej .

Teraz to jakaś zabawa zakompleksionych dzieciaków , spędzających czas na głosowaniu sami na siebie .

Jest jednak nadzieja - pojawiła się informacja o możliwości weryfikacji oddanych głosów .

Napisano

Racja, konkursy w których prace są wybierane poprzez głosy internautów w choć jednym etapie, nie wygrywają najlepsze prace. W regulaminie nie ma nic o głosowaniu, czy sposobie wyłaniania zwycięzców (przynajmniej nie udało mi się znaleźć). Jest sporo bardzo dobrych prac które maja bardzo małą ilość głosów:/

Napisano
  • Autor
Chyba nie sądziłeś, że w konkursie rozstrzyganym (choćby częściowo) poprzez "głosowanie internautów" zwycięży najlepsza praca? Wygrywa ten kto nakłoni większą liczbę osób do zagłosowania na siebie ;)

No troche naiwny jestem :]

Szczerze mowiac myslalem ze glosowac beda tylko uczestnicy konkursu.

Takie masowe glosowanie sprawdza sie wtedy, jak glosuje bardzo duza ilosc osob i nastukanie sobie czesci glosow niewiele pomoze.