Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Eh...

Skoro termin znˇw siŕ zmieni│, to mo┐e i ja co skrobne na \"bitewke\"...

Mam w planie scenke z uciekaj▒cym ┐o│nierzem (bŕdzie on zwrˇcony twarz▒ do ekranu), powa┐nie rannym. Wokˇ│ pe│no Âwiszcz▒cych kul. Nie bŕdzie to co prawda \"hardcore\" ale, dziˇry po kulach, szramy, banda┐e i krefff (lej▒ca siŕ strumieniami:D)...

Miejscem (jak siŕ wyrobie) akcji bŕdzie niedaleka przysz│oŠ, kiedy to na Âwiecie ╝le siŕ dzieje... wojny...

Tyle ┐e tym razem sprawcami konfliktu nie s▒ ludzie tylko maszyny (wielkie mechy, wyposarzone w setki dzia│ek)...

Co z tego wyjdzie sam nie wiem... ale postaram siŕ by by│o jak najlepiej:)

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Spokojnie, nie olałem sobie bitwy...

poprostu czasu za dużo nie miałem, ale mam nadzieje że to się zmieni...

Na początek główka żołnierzyka, to nie dużo ale zawsze coś... uszy dorobie...

Napisano

Mam takie pytanie:

Czy do stworzenia ubioru wystarczy biped z cs czy może mam tworzyć zarysy ciałka. Będą wystawały tylko ręce i kawałek klatki...

Acha żołnierzyk będzie miał na głowie huste...:)

Napisano

Biped ni służy do robienia ciała. Tylko do jego odkształcania. Może posłużyć jako wzór proporcji, ale nie bardzo jako obiekt do renderowania, ja nie polecam. Można tylko po co:)

Będziesz miał tak jakby ubranie na manekinie.

Napisano

Dorobiłem szyje, uszka i głowa gotowa :)

Teraz biore się za nakrycie głowy... A żeby wam się nie nudziło, zrzucik z max\'a... Czekam na komenty...:D

ps. co do ubioru to problem rozwiązany...

Napisano

model ladny ale jak na moj gust to luk brwiowy jest za nisko . Nawet gdyby twoja postac wykrzywiala sie z gniewu to i tak nie zszedl by on tak nisko . Ale ogolnie glowka bardzo ladna i tak jak wyrzej :D more need more heheehehh

Napisano

bartonfink --> a tu sie zdziwisz...wyobraz sobie ze jak ja sie denerwoje to luk brwiowy zaslania mi 1/4 oka :)...serio..nawet kapke badziej niz na renderze :):)..

Napisano

heheh no ok nie bede sie klocil skoro z was takie wybryki natory ;) ale 1 zecz napewno jest zle :P luki brwiowe sa wypukle, a te tutaj sa calkowicie plaskie wyglada to tak jaby koles mial 1 wielkie czolo hehe :) a pozniej joz oczy i nos

Napisano

jesli moge spytac - ta twarz to autoportret? :)

pozdro

p.s. wydaje mi sie, ze galki oczne zrobiles troche za male :o - w kaciku oka przu nosie widac taka duza brzydka dziure...

Napisano

bartonfink: może i masz troche racji, ale ludzie są różni... a niektórym łuki brwiowe zakrywają całe oczy;) A biore twoje zdanie pod uwage i troche je podniosłem... co do czoła to można to wytłumaczyć nakryciem głowy, które będzie:)

booms: nie to nie autoportret, choć kto wie:D... hmm nie raczej nie... co do kącików to wiem że są narazie za duże ale będą okey... zostawiłem to na puźniej:P

bremen: dzięki za wsparcie:D

narazie

Napisano

Anibal --> nie chodzilo mi tutaj o wsparcie :)...po prostu powiedzialem jak u mnie jest z brwiami :)...

bartonfink --> I wypraszam sobie mowy ze jestem wybryk natury...to ze mam takie a nie inne brwi to nie znaczy ze jestem wybryk natury koles !!!

Napisano

Anibal - ja nie mam na mysli za duzych kacikow oczu, tylko za male galki oczne... to, co jest widoczne w oku, to zaledwie jakas 1/6 calej galki ocznej. Cala reszta jest schowana, ale mimi to po tym malym widocznym fragmencie galki ma byc widac, ze to jest fragment wiekszej plaszczyzny....... a osobno do tego jeszcze uwypuklenie zrenicy......

pozdro

Napisano

boms - gałka za mała ? chyba nie... kąciki są za bardzo wypuszczone tzn. nie są cofnięte, przec co w tych rzutach wygląda to tak jak wygląda:) już to naprawiłem:D

pzdr

ps. bremen ;)

Napisano
Originally posted by Bremen

bartonfink --> I wypraszam sobie mowy ze jestem wybryk natury...to ze mam takie a nie inne brwi to nie znaczy ze jestem wybryk natury koles !!!

no nie poczujesz skruchy z mojej strony bo to byl tylko zart (pierwsze slysze zeby ktos kto ma duze brwi(sam mam niemale) byl wybrykiem natory ) wiec daj spokuj hehe no i joz nie taki \"koles\" ;)

:PPP

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności