nuriel Napisano 22 Kwiecień 2004 Napisano 22 Kwiecień 2004 znacie jakieś fajne strony z tutkami do mentala? ja szukam od jakiegoś czasu i trafiam na śladowe ilości 8(. właśnie ściągam aktualizacje tutoriali od discreet\'u (nawet niewiem czy warto). jak coś macie to było by mi bardzo niezmiernie 8).
White Napisano 22 Kwiecień 2004 Napisano 22 Kwiecień 2004 Polecam evermotion!!! Przy okazji co to jest NeoKraków?
nuriel Napisano 22 Kwiecień 2004 Autor Napisano 22 Kwiecień 2004 dzięki, ale evermotion juz znałem, wiele darmowych do mentala tam nie widzę 8(. pytanie o NeoKraków 8). znaczy to że mieszkam w krakowie, a że lubię japonię to sobie nawiązałem do filmu/komiksu pt. \'akira\' (tam było Neo Tokyo), polecam tak btw. 8).
nuriel Napisano 22 Kwiecień 2004 Autor Napisano 22 Kwiecień 2004 i ponawiam apel! no ludziska... nie wieżę że nikt niezna dobrych adresów! 8(.
SansSerif Napisano 22 Kwiecień 2004 Napisano 22 Kwiecień 2004 http://www.forum3d.kom-net.pl/f3dwork.php?md=sa&idd=9&id=22
nuriel Napisano 22 Kwiecień 2004 Autor Napisano 22 Kwiecień 2004 Wielkie dzięki! świetny tutek 8D. może ktoś jeszcze? 8).
Rekomendowane odpowiedzi