panaaama Napisano 28 Grudzień 2009 Napisano 28 Grudzień 2009 (edytowane) Witam... zainstalowałem windowsa nr 7 x 64 , w moich planach była animacja dymu i ognia za pomocą pluginu afterburn 4.0 wer x 64, i panel autoryzacyjny turbosquida-'dcpflics autorization', odrzuca połączenie z serwerem który ma mi podać request code.."nawigacja do strony web została anulowana" Wykonałem takie czynności : odpiąłem przeglądarkę ie 8 i nic. wyłączyłem avasta i nic.. odinstalowałem avasta i nic.. wyłączyłem zaporę i nic.. obnizyłem kontrolę użytkownika na maxa i nic...! jest takie narzędzie dcpflics tolkit który pokazuje że jest wszystko on line i nic... a co najciekawsze na zwykłym zawszonym xp autoryzacja trwała 5 sekund!!! Nie mogę zostać na xp bo nie widzi mojego 10 gigowego ramu... tu zasuwa na 7 ce x 64 super..! ale potzrebuję tego pluginu jak ryba wody!!! czy ktoś wie co mam jeszcze zrobić? podaje mojego maila: [email protected], a może ktos już miał te przechery? na Polskich forach nie ma nic... na Angielskich piszą jakieś bzdury które się u mnie nie sprawdziły heeeelp!!! piszcie proszę.. Edytowane 29 Grudzień 2009 przez panaaama
panaaama Napisano 5 Styczeń 2010 Autor Napisano 5 Styczeń 2010 Widzę że nikt nie ma takich problemów... więc ja już mam odpowiedź.. wiem co jest grane, ale brak mi motywacji by to umieścić... pozdrawiam i dzięki za pomoc. 1 1
wesol Napisano 6 Styczeń 2010 Napisano 6 Styczeń 2010 maja :) Po prostu max nie obsługuję IE8.. to powinno pomoc http://www.nPowerSoftware.com/IE8Compatible_DCPFLICS_Components.zip z tego co pamiętam to chyba zamieniłem tylko DCPFLICS.DLU w C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 2009\plugins\Afterworks\Common i TSRegisterNow.dll C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 2009 edit: a drugiego postu nie przeczytałem
panaaama Napisano 12 Styczeń 2010 Autor Napisano 12 Styczeń 2010 Ok...dzięki na wstępie za ukłon w moją stronę!.. kimkolwiek jesteś :) Spróbuje to podmienić. Moim rozwiązaniem była instalka visty ultimate 64 bit sp 2 pl i poszło od razu. Vista jest niezła 64 bitowa, dosyć szybka. Ale rację masz że to wina ie 8 na to wyszło! bo w vista jest ie 7. dzięki wielkie!!
Rekomendowane odpowiedzi