Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam... zainstalowałem windowsa nr 7 x 64 , w moich planach była animacja dymu i ognia za pomocą pluginu afterburn 4.0 wer x 64, i panel autoryzacyjny turbosquida-'dcpflics autorization', odrzuca połączenie z serwerem który ma mi podać request code.."nawigacja do strony web została anulowana"

Wykonałem takie czynności : odpiąłem przeglądarkę ie 8 i nic.

wyłączyłem avasta i nic..

odinstalowałem avasta i nic..

wyłączyłem zaporę i nic..

obnizyłem kontrolę użytkownika na maxa i nic...!

jest takie narzędzie dcpflics tolkit który pokazuje że jest wszystko on line i nic...

a co najciekawsze na zwykłym zawszonym xp autoryzacja trwała 5 sekund!!!

Nie mogę zostać na xp bo nie widzi mojego 10 gigowego ramu... tu zasuwa na 7 ce x 64 super..! ale potzrebuję tego pluginu jak ryba wody!!!

czy ktoś wie co mam jeszcze zrobić? podaje mojego maila: [email protected], a może ktos już miał te przechery? na Polskich forach nie ma nic... na Angielskich piszą jakieś bzdury które się u mnie nie sprawdziły heeeelp!!! piszcie proszę..

Edytowane przez panaaama

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Widzę że nikt nie ma takich problemów... więc ja już mam odpowiedź.. wiem co jest grane, ale brak mi motywacji by to umieścić... pozdrawiam i dzięki za pomoc.

Napisano
  • Autor

Ok...dzięki na wstępie za ukłon w moją stronę!.. kimkolwiek jesteś :)

Spróbuje to podmienić. Moim rozwiązaniem była instalka visty ultimate 64 bit sp 2 pl i poszło od razu. Vista jest niezła 64 bitowa, dosyć szybka. Ale rację masz że to wina ie 8 na to wyszło! bo w vista jest ie 7.

dzięki wielkie!!