blomd Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 (edytowane) Robiłem ostatnio czystki na dysku i natknąłem się na stary model. Pomyślałem, że głupio go tak zostawiać... Poprawił bym jeszcze kilka drobnych rzeczy, ale niestety sprzęt mi na to nie pozwala. Zapraszam do komentowania. Edytowane 2 Styczeń 2010 przez blomd
kellyq Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 nom troszkę można by jeszcze poprawić ale generalnie to fajno wyszedł
Kr3tz Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 Widać fale na uszczelkach szyby, tylna felga wygląda na mniejszą i jaśniejszą niż przednia, a "nos" Enzo ma 2 takie uskoki na swojej długości. Krawędź między przednim spoilerem a błotnikiem jest nierówna. W tylnej części samochodu widać, że lakier srasznie mocno odbija białe otoczenie, przez co render wygląda blado, brakuje mi kontrastu.
Touch Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 Piękny model i szkoda go, posiedź nad tym jeszcze, choćby w PS. Proszę:) Pozdr
mirach Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 Hehe Touch, wlasnie mialem powiedziec ze chocby podciagniecie tego zoltego w PSie duzo by pomoglo. Fajny model, i render, ale przednia szyba wg mnie jest bleee tak troche.
blomd Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Napisano 2 Styczeń 2010 (edytowane) Kr3tz: Tylne koło jest większe od przedniego (tak jak w oryginale) wydaje się mniejsze chyba przez ogniskową, uszczelki są równe, zapewniam Cię, tylko wyszły jak by były krzywe przez to co się w nich odbija... mirach, kellyq, Touch: dzięki :) Trochę pobawiłem się suwakami w PS: Edytowane 2 Styczeń 2010 przez blomd
carlosss Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 Panowie muszę powiedzieć, że jesteście na dobrej drodze :D keep working ;) a co do samego modelu, ładny
Stachu Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 no ta ostatnia postpro nawet ładna ale: ciasno w kardze bardzo przydaly by się jakieś szczegóły (wnętrze, lepiej widoczna lampa, jakiś bump na kratkę we wlotach zeby sie błyszczała bo teraz jest płaska i czarna) boczny wlot ten mniejszy wyglada jak taka wycieta dziura a powinno sie tak zaginać. uszczelka i zagięcie szyby nie jest ok. porównaj sobie: link ta ciemna listwa z przodu jest krzywa ale na to można już przymknąć oko bo na post produkcji zamineiła się w czarny cień nastepny model bedzie lepszy ;)
Rekomendowane odpowiedzi