Napisano 22 Kwiecień 200420 l ten plakat ma zachecac do przyjazdu do polskich tatr. jest na nim wiele bledow ale nie staralem sie za bardzo bo to do szkoly
Napisano 22 Kwiecień 200420 l Autor przeciez napisalem ze to do szkoly i sie nie staralem. plakat jest skonczony i nie mam zamiaru tutaj juz nic dodawac.
Napisano 22 Kwiecień 200420 l to po co tutaj zamieszczasz jak sam mówisz że sie nie starałeś i nie zamierzasz tego poprawiać ;P no tak ty masz styl :)
Napisano 22 Kwiecień 200420 l Autor zeby ktos powiedzial co moglem lepiej zrobic to moze mi sie przydac na przyszlosc
Napisano 22 Kwiecień 200420 l no mówie ! za goło, no i ten tekst po lewej jest tak na styk z brzegiem kartki ;/ no jescze za mało ostre, literki bardzo ładne, bedzie mocny dop!!! :D a i torche za mało przyciaga wzrok
Napisano 22 Kwiecień 200420 l \"(...) zeby ktos powiedzial co moglem lepiej zrobic...\" Mogles zrobic lepszy plakat. Nijak nie zacheciles do odwiedzenia tatr. Puste, wyprane niebo, gory skaliste i ostatni zyjacy ptak, ktorego trzeba podpisac, zeby glupi widz nie pomylil z sokowirowka. Rozkaz \"przyjezdzajcie\" tez jest swietny, nie wspominajac o panu Romanie Times. Na razie bede omijal tatry szerokim lukiem.
Napisano 22 Kwiecień 200420 l Mogles nie dawac amerykanskiego gatunku orla ktorego w Tatrach raczej sie nie uswiadczy np.:) Niby oki tylko smutno, ja bym tam nie pojechal:) Ten napis przyjezdzajcie zepchnoles gdzies na bok niepotrzebnie. Ogolnie liternictwo tez nienajlepsze - wklepales poprostu na kompie nie patrzac nawet na swiatlo miedzy literami.
Napisano 22 Kwiecień 200420 l Pierwsze skojarzenie, to, ze napis \"przyjezdzajcie\" ucieka z plakatu jakby wstydzil sie swojego przekazu.
Napisano 22 Kwiecień 200420 l a czy to napewno są Tatry? skoro orzeł z importu to może góry także, a niebo?? czy to napewno jest polskie niebo?? ;)
Napisano 23 Kwiecień 200420 l Kiepska fota. Krzyżne robione gdzieś z Granatów.. albo raczej z okolic Żółtej Turni?... Niee, co ja wygaduję... to chyba Świnica robiona z... nieee ... cholercia, kiepsko ze mną, czas wrócić w Tatry odświeżyć pamięć... ;D