giorgione Napisano 23 Kwiecień 2004 Napisano 23 Kwiecień 2004 Witajcie wszyscy:D Postanowiłem zwiąść udział w tym wydaniu bitwy. Jak sam temat wskazuje przedstawię tutaj główną postać barzdo sławnego komiksu bodajrzez z francji o piknym tytule \"Kryształowa szpada\". Bardzo spodobała mi sie główna bohaterka :), jest pięna odważna no i jej twarz po prostu powala:D, no dlatego ją zrobię - oczywiście w towarzystwie kilku złych opryszków - wkrótce wrzucę jakieś referencje no i moje zaczątki:D Referencje: Pozdr giorgione
Phantom Napisano 23 Kwiecień 2004 Napisano 23 Kwiecień 2004 hah :D miałek kiedyś 1 komix z tej serii :D poprostu wypas :) Bardzo fajny temat gior... pozdro i powodzenia :)
giorgione Napisano 23 Kwiecień 2004 Autor Napisano 23 Kwiecień 2004 no widzisz ja też mam tylko ten 1 komiks -:( - niestety - ale czytałem jeszce kilka - niezły wypas - dzisiaj pokaże 1 szkic:D pozdr giorgione
brite Napisano 23 Kwiecień 2004 Napisano 23 Kwiecień 2004 i znowu będzie kalka z komiksu... ludziska, chyba nie brak Wam wyobraźni, żeby zobrazować coś z tekstu pisanego? No, ale zobaczymy, wreszcie jakaś nie do końca ubrana lala ;P
little-ninja Napisano 23 Kwiecień 2004 Napisano 23 Kwiecień 2004 czolem g. brite ma troche racji...co za sens kopiowac juz cos wymyslonego ??? ja tez dziubie bohatera komiksowego ale zrobilem sobie wlasna warjacje na jego podstawie...zachecam do podobnego zabiegu ps. zreszta g. nie jestes chyba kopiarzem ???he,he(\"w pogoni za amy\"--motyw przewodni ;) pozdrowka
giorgione Napisano 23 Kwiecień 2004 Autor Napisano 23 Kwiecień 2004 lektury są gówniane - sotatnia dobrą książke czytałem huuhuh - lat temu :P A w ogóle komiksy są lepsze - ceikawsze historyjki itp:P pozdr giorgione
Cpt.Obvious Napisano 23 Kwiecień 2004 Napisano 23 Kwiecień 2004 Zobaczymy co tam ciekawego wysmarujesz :) Życze powodzenia
Falcrum Napisano 23 Kwiecień 2004 Napisano 23 Kwiecień 2004 Oby coś w klimacie ostatniego obrazka...:) Powodzenia ;)
giorgione Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Napisano 26 Kwiecień 2004 dobra troszke to trwalo ale w koncu dorwalem skaner - oto zorya - mniej więcej tak będzie wyglądać jej szkic - dzsiaj biore sie za reszte ekipy i potworki postaram sie jak najszybciej wrzucić kolejnego uploada pozdr giorgione
Kris_R Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 Nie jestem pewien czy ten skrót miecza dobrze wygląda... technicznie narysowany jest dobrze, ale nie jestem przekonany... widziałeś ostatnią okładkę Thorgala? Tam jest celowanie z łuku i Thorgal patrzy widzowi prosto w oczy, łuk ma napiety ale jest w trakcie unozsenia... myslę że lepiej to wyglada...
giorgione Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Napisano 26 Kwiecień 2004 nom ale to inny skrót perspektywistyczny:0 ale moze masz rację postaram sie to poprawic:ddzięki za uwagę:d pozdr giorgione
little-ninja Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 taa kris ma racje, nadaj wiecej dynamiki tej postaci bo wyglada jakby stanela do zdjecia do pismia mangowego z panienami...w koncu to wojowniczka i calkiem zaciete babsko wiec moze troche dominacji w jej wzroku...no i rozstaw jej bardziej nogi bo ta postawa jest malo bojowkowa;) pozdrowka
giorgione Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Napisano 30 Kwiecień 2004 bo ona tutj kpi z przeciwnika lamusa:P a zmiany postawy nie zrobię - zobacxzysz dlaczego ja kzakończe całość pozdr giorgione
giorgione Napisano 25 Maj 2004 Autor Napisano 25 Maj 2004 niestety z powodu nadmiaru racy nie mogłem w porę ukończyc prac i szkiców do tej edycji bitwy :( jednak nie arezygnuje i w wolnej chwili zabiore sie za ta pracę - poniżej przedstawiam szkic ukończony w 40 % co do gostka w tel będzie w pozycji ryczącej - widziany z przodu z podniesioną głową i wyciagniętymi do przodu rękoma. no i chyba go troszke zmnijszę. no i będę musiał dodać jeszcze kilku przeciwników :| pozdr giorgione
Rekomendowane odpowiedzi