peterson Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 Witam! Postanowilem w koncu zalozyc teczke. Postaram sie dosc czesto wrzucac tutaj ilustracje i rozne szkice. Komentarze bardzo mile widziane! :)
lisu Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 Nie no w ostatnim poście dwa pierwsze, a szczególnie ręczny kozak!
emmilius Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 Uee, dobre to. Wiesz co robić z pisakiem czy co tam w łapce trzymasz. Świadome i dorosłe. Pzdr. P.S: Ja nie jadę na ręcznym =]
ICE Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 Swietny styl i ciekawe pomysly, Palikot mnie rozbroil... ^^
Gość obo Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 Super humorystyczne ilustracje. Warto tu będzie zaglądać ;)
lisu Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 P.S: Ja nie jadę na ręcznym =] Miło że nam o tym mówisz ;)
eco Napisano 6 Styczeń 2010 Napisano 6 Styczeń 2010 hahaha - ryli grejt pikczers :D twoj AVATAR przepowiedzial ze wewnatrz czai sie "zloo" ;)
Mortom Napisano 7 Styczeń 2010 Napisano 7 Styczeń 2010 super rysunki... ;) nie ma to jak dobra dawka humoru w ten ponury czas zimowy. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi