Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ze względu na brak bardziej odpowiedniego działu zamieszczam moją prośbę o pomoc w Modelingu. Mianowicie gdy uruchamiam jakąkolwiek wersję ZBrusha 3 wyskakuje mi błąd z gatunku "Nie wysyłaj". Zbrush 2 działa ale nie jest wygodny w obsłudze więc jeśli ktoś wie jak rozwiązać ten problem lub ma chociaż jakiś pomysł... Będę baaaardzo wdzięczny.

jest dział software->zbrusz bardziej odpowiedni.
- Poproszę o przeniesienie.

Windows XP professional Service pack 3

procek AMD Athlon nie pamiętam jaki ale 1,67GHz

1gb ram

Grafika ASUS AH3650 512mb

Edytowane przez abubaker

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jest dział software->zbrusz bardziej odpowiedni. Spróbuj zainstalowac vc++ redist cośtam cośtam najnowszą wersję. Napisz jaki windows i te sprawy. Czym się różni w obsłudze 2 od 3 to nie wiem ale jak 2 nie podchodzi to 3 tym bardziej nie będzie.

Napisano
  • Autor

Ale z trójki już korzystałem i umiem a dwójka jest po prostu zbyt niewygodna aby coś na niej robić(moim zdaniem).

Napisano

Jak komus nie podchodzi 2 to nie prawda ze nie podejdzie 3. Trojeczka jest wygodniejsza w obsludze i dziala bardziej sprawnie.

Napisano
  • Autor

Zainstalowanie vc++ 2008 redist w nowej wersji nic nie dało... Jeszcze raz bardzo proszę o pomoc.

Napisano

Powiedz jeszcze jaka wersja zbrusha i przyznaj sie bez bicia czy przypadkowo nie jest to pirat. Bo widziałem że są jakieś 3.5 spiracone i niespecjalnie działają. Kompa masz dość słabego ale powinien zbrush pójść. Przynajmniej zbrush 3.1.