Napisano 7 Styczeń 201015 l Witam, Mam prosbe. Czy moze ktos mi podpowiedziec jak uzyskac taka siatke jak na tym video: Video zawiera modelowanie postaci, przy czym z tego co widze modelowanie zaczelo sie od ZSphere; widac to doslownie na samiutkim poczatku filmu. Mnie chodzi o siatke w oklicy 0:06 sekundy. Video leci w takim przyspieszeniu, ze momentu przechodzenia z ZSphere do siatki poligonow prajtycznie nie widac. Probowalem swoich sil i poddalem sie :P Myslalem ze na duzej ZSphere postawione sa 2 boczne (uszy) i 3 przednie (oczy + nos), ale jak tego probuje to mi wychodza "dziwne" bardzo rzeczy. Pozdrawiam i dzieki z gory za podpowiedzi, Pozdrawiam.
Napisano 7 Styczeń 201015 l To są zwykłe 4 zspherki koło siebie. Jak je odpowied nio poustawiasz to powinny tak ustawić siatę. Jeżeli nie da rady to możesz sobie zwiększyć rozdziałkę kulek pod transform i tam masz zres xres i yres. W takich miejscach to czasem lepiej dodać loopa ręcznie zamiast się spherkami bawic.
Napisano 8 Styczeń 201015 l Autor Wlasnie tego odpowiedniego ulozenia szukalem, ale juz znalazlem. Dzieki