ortheza Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 Zmagania z ta pracka widac w watku z CHC. a tutaj finał :) mam juz dosc tej pracki. 1
EthicallyChallenged Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 Jak dla mnie rewelacja, opad szczeny i pełen zachwyt :O Widac, że dużo pracy włożyłeś w detale, ale przede wszystkim robi wrażenie całośc. Piękna robota +++++++
lordbiernac Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 Fajnie! Widac, ze zebrales do kupy wszystko co juz umiesz i wykorzystales to w tej pracy. Jak dotad to chyba Twoja najlepsza odslona. Daje 5* za klimacior i ten przesliczny fragment z arka w tle...
Bedyk Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 na ta porace poszedl moj glos kawal dobrej roboty ciekaw jestem jakie rozmiary ma ten obrazek
Raju Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 Świetna praca - doskonale zaplanowana i wykończona w najmniejszych szczegółach. Jestem pod wrażeniem ;)
Thalion Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 super, świetnie wyszło. Ładnie widać głębię, czuć przestrzeń w ilustracji. fajne detale.
atheg Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 Na prawdę świetne. Zasłużone zwycięstwo w CHC. Też się zgadzam z powyższymi opiniami, że to najlepsza z Twoich prac. Życzę żeby każda następna była jeszcze lepsza od tej.
Zbychowaty Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 Fajny dym i planowosc przestrzeni. Dlaczego jednak jedna arka leci w jedna strone a druga w druga? Nie pasuje mi to. Pozdrawiam:)
ortheza Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Napisano 9 Styczeń 2010 arka jest jedna te male to lodzie ratunkowe :]
emmilius Napisano 10 Styczeń 2010 Napisano 10 Styczeń 2010 Co tu pisać wiele no ... no umiesz =]. Pzdr
Koniu Napisano 12 Styczeń 2010 Napisano 12 Styczeń 2010 Grubo. Widzę że podniósł się poziom na forum od mojej ostatniej wizyty. Chyba musze częściej siadać do rysika poza pracą :)
LittleMy Napisano 13 Styczeń 2010 Napisano 13 Styczeń 2010 czadowy dymek =) i w ogóle cała praca. Wiedziałam, że wygra challenge.
Rekomendowane odpowiedzi