Napisano 9 Styczeń 201015 l Zmagania z ta pracka widac w watku z CHC. a tutaj finał :) mam juz dosc tej pracki.
Napisano 9 Styczeń 201015 l Jak dla mnie rewelacja, opad szczeny i pełen zachwyt :O Widac, że dużo pracy włożyłeś w detale, ale przede wszystkim robi wrażenie całośc. Piękna robota +++++++
Napisano 9 Styczeń 201015 l Fajnie! Widac, ze zebrales do kupy wszystko co juz umiesz i wykorzystales to w tej pracy. Jak dotad to chyba Twoja najlepsza odslona. Daje 5* za klimacior i ten przesliczny fragment z arka w tle...
Napisano 9 Styczeń 201015 l na ta porace poszedl moj glos kawal dobrej roboty ciekaw jestem jakie rozmiary ma ten obrazek
Napisano 9 Styczeń 201015 l Świetna praca - doskonale zaplanowana i wykończona w najmniejszych szczegółach. Jestem pod wrażeniem ;)
Napisano 9 Styczeń 201015 l super, świetnie wyszło. Ładnie widać głębię, czuć przestrzeń w ilustracji. fajne detale.
Napisano 9 Styczeń 201015 l Na prawdę świetne. Zasłużone zwycięstwo w CHC. Też się zgadzam z powyższymi opiniami, że to najlepsza z Twoich prac. Życzę żeby każda następna była jeszcze lepsza od tej.
Napisano 9 Styczeń 201015 l Fajny dym i planowosc przestrzeni. Dlaczego jednak jedna arka leci w jedna strone a druga w druga? Nie pasuje mi to. Pozdrawiam:)
Napisano 12 Styczeń 201015 l Grubo. Widzę że podniósł się poziom na forum od mojej ostatniej wizyty. Chyba musze częściej siadać do rysika poza pracą :)