Kamil Ciechanowicz Napisano 23 Kwiecień 2004 Share Napisano 23 Kwiecień 2004 witam ,mam problem dotyczacy dzwieku tzn wgrywam odpowiedni dzwiek w maxie i przechodze do okna widokowego perspective,tam mam zrobiona animacje krociutka, puszczam ja i elegancko leci z dzwiekiem ,natomiast gdy wyrenderuje to nie ma dzwieku a obraz jest ,co mam nie tak?? (kodeki sa raczej ok) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STANEK Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 mogą wystąpić problemy przy zapisie jako AVI ale od poprawienia tego błędu jest SP! do maxa 6 który go niweluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Ciechanowicz Napisano 24 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2004 A Skad mozna dostac tego SP?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grafix Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 Problem mozna wyeliminowac na dwa spospby , tak jak podal kolega STANEK jest zainstalowanie sobie SP 1 dla 3dsmax r6, ktory eliminuje nie tylko tego typu problemy , ale i takie o ktorych pewnie jeszcze niewiesz :), druga mozliwoscia jest render za pomoca Videoposta\'a gdzie zgraszsobie wszystkie parametry i ustawisz dokladnie kodeki i zakresy czasu co do renderingu ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Ciechanowicz Napisano 24 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2004 renderowalem przez video posta i tam dzwieku nie mozna dodawac ,a ten dzwiek wstawiony w maxie 6 tez sie nie renderuje tzn nie ma go w wyrenderowanej juz animacji,tylko teraz kto moze mi podac adres stronki gdzie znajde tego service packa do maxa r6? thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 www.discreet.com ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Ciechanowicz Napisano 24 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2004 thx za odpowiedzi ,Service Pack wszystko załatwił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi