Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam ,mam problem dotyczacy dzwieku tzn wgrywam odpowiedni dzwiek w maxie i przechodze do okna widokowego perspective,tam mam zrobiona animacje krociutka, puszczam ja i elegancko leci z dzwiekiem ,natomiast gdy wyrenderuje to nie ma dzwieku a obraz jest ,co mam nie tak?? (kodeki sa raczej ok)

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mogą wystąpić problemy przy zapisie jako AVI ale od poprawienia tego błędu jest SP! do maxa 6 który go niweluje

Napisano

Problem mozna wyeliminowac na dwa spospby , tak jak podal kolega STANEK jest zainstalowanie sobie SP 1 dla 3dsmax r6, ktory eliminuje nie tylko tego typu problemy , ale i takie o ktorych pewnie jeszcze niewiesz :), druga mozliwoscia jest render za pomoca Videoposta\'a gdzie zgraszsobie wszystkie parametry i ustawisz dokladnie kodeki i zakresy czasu co do renderingu ... Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

renderowalem przez video posta i tam dzwieku nie mozna dodawac ,a ten dzwiek wstawiony w maxie 6 tez sie nie renderuje tzn nie ma go w wyrenderowanej juz animacji,tylko teraz kto moze mi podac adres stronki gdzie znajde tego service packa do maxa r6? thx