Skocz do zawartości

sOrRy nie ten teren le niewiem gdzie ! POMOCY

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pomocy ludzie dobrej woli, potrzebuje modelu gotowego lub zwykle zdjecie (ktore wymodeluje pozniej) a kwestia chodzi o cala konstrukcje takiego czegos jak dyfuzora elektrycznego (wszystkie elementy - silniczek, gdzie przechodzi płyn itd) powtarzam mowa o dyfuzorze elektrycznym pilnie poszukiwany rowniez w modelu 3d. Oraz dokladne zdjecie korektora do papieru w rolce lub model 3d. Potrzebne jest jak najszybciej wiadomo iz wy tutaj na forum max3d potraficie mi pomoc nawet zagranicą, potrzebna mi jest wersja modeli w pliku.wire do aliasa 2010

PLiss mam jeszce 9 dni na zlozenie broni z projektem.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Zauważyłem, że nie jest Twój pierwszy post.

Rozumiem, że jesteś obcokrajowcem? Być może łatwiej będzie Ci zadać pytanie w języku angielskim. No nie wiem.

Pomijając fakt, że temat i post naprawde dziwne wygląda.

Napisano

Nie pisze zadnych glupot poprostu jestem projektantem i poszukuje pomocy a gdzie jak nie na forum z tematyka 3D? powtarzam poszukuje gotowych modeli do aliasa w pliku .wire

A jak komus nie pasuje moj slang to są mury od tego...

• Sad 1
Napisano

Teraz lepiej...

Najwięcej modeli jest w maxie i dwg, może coś znajdziesz takiego, tylko pozostaje sprawa konwersji pliku, ale wszystko autodesku, to powinno się raczej dać.

Napisano

To moze inne pytanie - znacie stronki z modelami i wogule zwiazane z kółkiem wokół modeli gotowych w 3D? oczywiscie ja sobie poradze z konwertowaniem jezeli chodzi o .wire ...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności