Napisano 10 Styczeń 201015 l Pomocy ludzie dobrej woli, potrzebuje modelu gotowego lub zwykle zdjecie (ktore wymodeluje pozniej) a kwestia chodzi o cala konstrukcje takiego czegos jak dyfuzora elektrycznego (wszystkie elementy - silniczek, gdzie przechodzi płyn itd) powtarzam mowa o dyfuzorze elektrycznym pilnie poszukiwany rowniez w modelu 3d. Oraz dokladne zdjecie korektora do papieru w rolce lub model 3d. Potrzebne jest jak najszybciej wiadomo iz wy tutaj na forum max3d potraficie mi pomoc nawet zagranicą, potrzebna mi jest wersja modeli w pliku.wire do aliasa 2010 PLiss mam jeszce 9 dni na zlozenie broni z projektem. Pozdrawiam
Napisano 11 Styczeń 201015 l Zauważyłem, że nie jest Twój pierwszy post. Rozumiem, że jesteś obcokrajowcem? Być może łatwiej będzie Ci zadać pytanie w języku angielskim. No nie wiem. Pomijając fakt, że temat i post naprawde dziwne wygląda.
Napisano 11 Styczeń 201015 l Żaden obcokrajowiec nie napisałby "PLiss". Ktoś sobie robi jaja, jest coraz więcej takich "nowych" userów piszących głupoty.
Napisano 11 Styczeń 201015 l Dla mnie tez wyglada jak obcokrajowiec, niby po polsku pisze, ale nic nie zrozumialem :)
Napisano 11 Styczeń 201015 l Autor Nie pisze zadnych glupot poprostu jestem projektantem i poszukuje pomocy a gdzie jak nie na forum z tematyka 3D? powtarzam poszukuje gotowych modeli do aliasa w pliku .wire A jak komus nie pasuje moj slang to są mury od tego...
Napisano 11 Styczeń 201015 l Teraz lepiej... Najwięcej modeli jest w maxie i dwg, może coś znajdziesz takiego, tylko pozostaje sprawa konwersji pliku, ale wszystko autodesku, to powinno się raczej dać.
Napisano 11 Styczeń 201015 l A jak komus nie pasuje moj slang to są mury od tego... no to poszukaj takiego i na przód !
Napisano 11 Styczeń 201015 l Autor To moze inne pytanie - znacie stronki z modelami i wogule zwiazane z kółkiem wokół modeli gotowych w 3D? oczywiscie ja sobie poradze z konwertowaniem jezeli chodzi o .wire ...
Napisano 11 Styczeń 201015 l moze turbosquid.com nie wiem czy tam projektanci łączą się w kółka czy tworzą ogniska, ale powinieneś coś znaleźć.