WojciechNowakowski Napisano 11 Styczeń 2010 Napisano 11 Styczeń 2010 Czesc Wam. To jest praca "IMMORTAL GREEN" na competition "When We Left Earth" - ITs Art. Gdyby ktos chcialby przypatkiem zawoltowac to tu jest link http://cggallery.itsartmag.com/story.php?id=15346O* Dzieki.
SSzewczyk Napisano 11 Styczeń 2010 Napisano 11 Styczeń 2010 Praca naprawdę mi się podoba :) Świetnie dopasowane kolory i cienie.
Gość User190 Napisano 11 Styczeń 2010 Napisano 11 Styczeń 2010 Świetne - wygląda jak obraz, a nie CG. Bardzo podobają mi się kolory.
WojciechNowakowski Napisano 11 Styczeń 2010 Autor Napisano 11 Styczeń 2010 czes Wam. Dzieki za komentarze. Pozdrowienia z Vancouver. Voytek
ttaaddeekk Napisano 11 Styczeń 2010 Napisano 11 Styczeń 2010 niesamowicie mistyczny klimat, gratulacje i powodzenia głos oddany :)
Areien Napisano 12 Styczeń 2010 Napisano 12 Styczeń 2010 noooommm... pracka ma megaaaa klimat :)) swietnie, pokusze sie o vota na Ciebie ;))
WojciechNowakowski Napisano 13 Styczeń 2010 Autor Napisano 13 Styczeń 2010 ok. Dieki. Pozdrawiam z pieknego cieplego ale mokrego Vancouver. Czesc.
Rotcore Napisano 13 Styczeń 2010 Napisano 13 Styczeń 2010 Lolololololo, słodzio słodzio, okejka hejka... vancouver? cóż to za dziura? A na poważniej to w arcie brakuje mi głębi, przestrzeni, fajny zlepek różnych fotek textur czy czegoś tam jeszcze, ale miejscami za płaskieeee... link chyba nie działa... pozdro ze Szczecina, z Polski...
Rekomendowane odpowiedzi