EthicallyChallenged Napisano 17 Styczeń 2010 Napisano 17 Styczeń 2010 (edytowane) Ja też się przyłączę. W każdym z nas tkwi dziecko :D Moje wyzwanie będzie polegac na tym, żeby nie skończyło się to klonem Barreta z Final Fantasy 7 ;) Opis w końcu pasuje jak ulał. Szkicor: Edytowane 30 Styczeń 2010 przez EthicallyChallenged
EthicallyChallenged Napisano 17 Styczeń 2010 Autor Napisano 17 Styczeń 2010 A tak mógłby celowac. Byc może.
miriam Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 PRZYPOMINAM, w niedzielę kończymy ;). //Pozdr.
EthicallyChallenged Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Napisano 29 Styczeń 2010 Ja niestety się nie wyrobię,nie mam kiedy go namalowac :( Katapulta :((( Proszę o usunięcie wątku i okrycie dyshonorem.
olaf Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 mysle, ze nie powinno sie obejsc bez odciecia co najmniej jednego palca
EthicallyChallenged Napisano 30 Styczeń 2010 Autor Napisano 30 Styczeń 2010 mysle, ze nie powinno sie obejsc bez odciecia co najmniej jednego palca Jak tak, to zobaczę co mi się uda wykrzesac do końca niedzieli.
EthicallyChallenged Napisano 30 Styczeń 2010 Autor Napisano 30 Styczeń 2010 Koło konsoli leży nowa gra, jest sobotni wieczór, a ja siedzę i maluję typa z gunem zamiast ręki... Ja chyba naprawdę kocham te swoje palce. Ale nic, trzeba korzystac, wiek taki, że lada dzień mogę dorosnąc, a wtedy ta tematyka już nie dla mnie... Stwierdziłem, że mój będzie takim jakby wesołkiem, bo twardziel wyrzynający mutanty z pochmurną miną to nie to samo co twardziel który się wyrzynając mutanty gromko śmieje. Ten dugi jest twardszy ;P Wipster: może jutro skończę a może nie zdążę. Zobaczymy.
Rekomendowane odpowiedzi