Napisano 17 Styczeń 201015 l Ja też się przyłączę. W każdym z nas tkwi dziecko :D Moje wyzwanie będzie polegac na tym, żeby nie skończyło się to klonem Barreta z Final Fantasy 7 ;) Opis w końcu pasuje jak ulał. Szkicor: Edytowane 30 Styczeń 201015 l przez EthicallyChallenged
Napisano 29 Styczeń 201015 l Autor Ja niestety się nie wyrobię,nie mam kiedy go namalowac :( Katapulta :((( Proszę o usunięcie wątku i okrycie dyshonorem.
Napisano 30 Styczeń 201015 l Autor mysle, ze nie powinno sie obejsc bez odciecia co najmniej jednego palca Jak tak, to zobaczę co mi się uda wykrzesac do końca niedzieli.
Napisano 30 Styczeń 201015 l Autor Koło konsoli leży nowa gra, jest sobotni wieczór, a ja siedzę i maluję typa z gunem zamiast ręki... Ja chyba naprawdę kocham te swoje palce. Ale nic, trzeba korzystac, wiek taki, że lada dzień mogę dorosnąc, a wtedy ta tematyka już nie dla mnie... Stwierdziłem, że mój będzie takim jakby wesołkiem, bo twardziel wyrzynający mutanty z pochmurną miną to nie to samo co twardziel który się wyrzynając mutanty gromko śmieje. Ten dugi jest twardszy ;P Wipster: może jutro skończę a może nie zdążę. Zobaczymy.