Napisano 20 Styczeń 201015 l Takie sobie jedno małe w-sumie-sam-nie-wiem-co robione dla zabicia czasu techniką Randoom Clicking :D
Napisano 20 Styczeń 201015 l Niestety troszkę widać, że nie chciało Ci się modelować, ale nóżki bardzo fajnie wyszły, podobają mi się.
Napisano 22 Styczeń 201015 l Autor Spoko, jeszcze w nim podłubie nieco, głównie korpus i łeb (najmniej fajnie wyglądają ! )
Napisano 22 Styczeń 201015 l Im wyżej tym gorzej. Samo "zawieszenie" to fajny koncept, chociaż nic odkrywczego. Ale ta postać. I jeszcze ten dizajn, naramienniki, głowa misia a do tego kolec jadowy. Brakuje tylko wyrzutni rakiet. Wyszło strasznie tandetnie. Zostaw podstawę i zrób coś prostego, pojazd czy co tam chcesz.
Napisano 22 Styczeń 201015 l wiesz jesil masz zamiar w przyszlosci wrzucac same prace random clicking to zamien ta swoja technike na celowanie w delete palcem u nogi, przyniesie lepszy efekt naprawde.... no te nogi jeszcze przykuwaja na 2 sec, reszta nic nie przykuwa.....
Napisano 22 Styczeń 201015 l te siłowniki w nogach strasznie krzywe i raczej rozje*** by sie przy pierwszym kroku :/
Napisano 23 Styczeń 201015 l Autor Ok, siłowniki jeszcze poprawie, póki co wyrżnąłem korpus i ogon, zostawiłem nadwozie, dałem mu oczka niżej i ustawiłem na nim uzbrojonego w katany wilkołaka...nie, nic nie ćpałem :P Widze też że lata, jeszcze ustawie nóżki jak trzeba(po poprawkach :) ) +++++ Bez scenerii , niedorenderowałem(oj, każdy może sie zagapić ) Edytowane 23 Styczeń 201015 l przez sawik