sawik Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 Takie sobie jedno małe w-sumie-sam-nie-wiem-co robione dla zabicia czasu techniką Randoom Clicking :D
Sebastian Ozga Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 Niestety troszkę widać, że nie chciało Ci się modelować, ale nóżki bardzo fajnie wyszły, podobają mi się.
sawik Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Napisano 22 Styczeń 2010 Spoko, jeszcze w nim podłubie nieco, głównie korpus i łeb (najmniej fajnie wyglądają ! )
PICsell Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 Im wyżej tym gorzej. Samo "zawieszenie" to fajny koncept, chociaż nic odkrywczego. Ale ta postać. I jeszcze ten dizajn, naramienniki, głowa misia a do tego kolec jadowy. Brakuje tylko wyrzutni rakiet. Wyszło strasznie tandetnie. Zostaw podstawę i zrób coś prostego, pojazd czy co tam chcesz.
plasti Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 wiesz jesil masz zamiar w przyszlosci wrzucac same prace random clicking to zamien ta swoja technike na celowanie w delete palcem u nogi, przyniesie lepszy efekt naprawde.... no te nogi jeszcze przykuwaja na 2 sec, reszta nic nie przykuwa.....
ptfromscr Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 te siłowniki w nogach strasznie krzywe i raczej rozje*** by sie przy pierwszym kroku :/
sawik Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Napisano 23 Styczeń 2010 (edytowane) Ok, siłowniki jeszcze poprawie, póki co wyrżnąłem korpus i ogon, zostawiłem nadwozie, dałem mu oczka niżej i ustawiłem na nim uzbrojonego w katany wilkołaka...nie, nic nie ćpałem :P Widze też że lata, jeszcze ustawie nóżki jak trzeba(po poprawkach :) ) +++++ Bez scenerii , niedorenderowałem(oj, każdy może sie zagapić ) Edytowane 23 Styczeń 2010 przez sawik
Rekomendowane odpowiedzi