Tores Napisano 25 Styczeń 2010 Napisano 25 Styczeń 2010 Witam Mam problem z ustawieniem opcji wyświetlania obrazu na 2 monitorach w XP 64bit pro. Mam kartę Geforce 7950 GX2. Już w win 32-bit był problem i nie każde sterowniki chciały wyświetlać obraz na dwa monitory gdyż nie miały takiej opcji w menu. Najstarsza wersja sterowników miała tą możliwość w moim przypadku i na niej jadę. Natomiast tutaj nie wiem co mam już instalować. Czy mieliście może takie problemy lub jeżeli wam spokojnie działa jakaś starsza ich wersja to podajcie mi jej nr to je przetestuję.
mirach Napisano 25 Styczeń 2010 Napisano 25 Styczeń 2010 kurcze, swego czasu pracowalem na 7900 na 2 monitorach na xp64 i zadnego problemu nie bylo, o ile pamietam sterowniki byly najnowsze dostepne na stronie nvidii.
Tores Napisano 25 Styczeń 2010 Autor Napisano 25 Styczeń 2010 Właśnie znalazłem w sieci stare sterowniki 178.24 i na nich poszedł na 2 monitory ale jeżeli komuś działają na nowszych to możecie podać ich nr.
SFlogic Napisano 25 Styczeń 2010 Napisano 25 Styczeń 2010 Ja działam na 182.08 (xp 64)i dwa monitorki ładnie działają. Karta GF 9600
Rekomendowane odpowiedzi