Kamil Ciechanowicz Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 Chcialbym sie dowiedziec jaka mam wybrac opcje grafiki przy instalacji max 6 skoro posiadam karte grafiki GeForce 4 Mx ?? chcialbym aby program renderujacy obslugiwal mi ta karte w pelni ,thx z góry
SansSerif Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 nie przy tylko po instalacji wybierasz tryb wyswietlania - renderingu ale w viewporcie tylko. prawdopodobnie najlepiej bedzie chodzic opengl ale zawsze mozesz zmienic w preferencjach.
Kamil Ciechanowicz Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Napisano 26 Kwiecień 2004 wlasnie na open gl chyba mi za dobrze nie chodzilo ,viewporty nie chcialy sie wysietlac ,teraz mam na direct 3d ustawione ,czy to dobrze??
SansSerif Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 kamil nie dubluj watkow. skasowalem to samo pytanie z dzialu hardware. nie satysfakcjonuje cie moja odpowiedz to ok, ale jednoznacznej odpowiedzi nie ma. mozliwie ze najlepsze efekty bedziesz mial na ustawieniach software.
Kamil Ciechanowicz Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Napisano 26 Kwiecień 2004 ok thx i sorrka za dublowanie :P
Rekomendowane odpowiedzi