Gość kakaku Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 Elo. Tak się zastanawiałem czy da się Particlami zrobić taki efekt myśli jak z Harrego Pottera. Jak obłoki czarnego dymu zamieniają się w ludzi i całe miasto. Chociaż mi bardziej chodzi żeby był to zwykły napis. Istnieje taki tutorial, lub coś podobnego? Tutaj daje link do tego efektu (1:16) http://www.youtube.com/watch?v=SnooUEuyn_M Z góry dzieki za tutka:)
mirach Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 https://www.cg-academy.net/es_catalog/product_info.php?cPath=30_43&products_id=57&osCsid=o95j17ce9gb1d0nt7pf7lniqa13sl017 konkretnie na tym DVD jest przyklad jak to zrobic w 3ds Maxie. Generalnie dosc proste przejscie z jednego stanu czasteczek w drugi (oczywiscie jesli chodzi o napis, nie o miasto ;) )
mirach Napisano 30 Styczeń 2010 Napisano 30 Styczeń 2010 coś link nie robi dziwne, tu dziala. W kazdym razie CG academy, 5 dvd o particlach.
Gość kakaku Napisano 30 Styczeń 2010 Napisano 30 Styczeń 2010 hehe dzięki, mi działą link. A nie ma czegoś niepłatnego:D? Wiem, że ktoś robił tutorial rozwiewanego napisu, tylko tyle, że napis rozwiewał sie w bok. Spróbuje coś z tym pokombinować może da rade:)
Gość Simon Napisano 5 Marzec 2010 Napisano 5 Marzec 2010 Tak się zastanawiałem czy da się Particlami zrobić taki efekt myśli jak z Harrego Pottera. Jak obłoki czarnego dymu zamieniają się w ludzi i całe miasto. Chociaż mi bardziej chodzi żeby był to zwykły napis. Istnieje taki tutorial, lub coś podobnego
Gość kakaku Napisano 5 Marzec 2010 Napisano 5 Marzec 2010 (edytowane) hmm... Dokładnie to chodziło mi o to jak zrobić taki "falujący dym, jak z HP, to zeby przedmot zmieniał się w dym wiem, jest nawet gdzieś tutej na forum. Myślę że ten dym da rade tylko Krakatoa zrobić... Edytowane 6 Marzec 2010 przez kakaku
Rekomendowane odpowiedzi