Napisano 27 Kwiecień 200420 l heh kolejny pokoj, za ciemno troszke jest, przynajmniej tam gdzie sa cienie
Napisano 27 Kwiecień 200420 l no potierdzam i te krzesełka są takie ........ troszku chyba za góba za małetakie nie pasujące mowszem poobny styl ale nieco bym je zmienił
Napisano 27 Kwiecień 200420 l a no i albo mi się zdaje albo ściana gdzie niegdzie nie dochodzi do podłogi
Napisano 27 Kwiecień 200420 l Autor ...to że podłoga nie dochodzi to jeszcze jest wina niedopracowanego GI...cóż i tak strasznie długo to się liczyło...dzięki za uwagi..krzesełka może rzeczywiście troszke zmienię...
Napisano 20 Maj 200420 l Autor ...reaktywacja, cóż brak czasu=[...troszkę poprawiłem GI, krzesełka no cóż, jak widać.pozdrawiam
Napisano 20 Maj 200420 l no jak dla mnie to jest o wiele lepiej. ale wyglada mi na to zez dodales swiatlo Ambient i przez to cien poleczki na scianie jest to kitu...
Napisano 20 Maj 200420 l a mi sie wydaje ze sciana idziej jakos brzydko pod katem, nie wiem jak to opisac
Napisano 21 Maj 200420 l Autor główne oświetlenie sceny to Area omni, które umieszczone jest na zewnątrz i pada przez okno. domyslam się że chodzi o to że cień półki jest zbyt ostry, ale nie wiem jak temu zaradzić...