bakenbauer Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Witam Mam taki oto prosty model cześci elektronicznej. http://img707.imageshack.us/img707/4505/stl950.jpg Do tego mam stworzyć odpowiednik który jest od tej kostki stosunkowo dłuższy jednak na tej samej zasadzie utowrzony. Oczywiścię mógłbym zrobić od początku model co niejest takie tódne jednak chciałem przy okazji się czegoś nauczyć a dokładnie nie wiem jak się za to zabrać... Chciałbym w odpowiednim miejscu uciąć część tego modelu Próbowałem podejść do tego tworząc edge pozime pomiedzy pionowymi jednak mam jakieś problem z użyciem connect coś zapewne robie źle. Jednak zastanawiam sie czy jest jakiś inne sposób do precyzyjnego cięcia? Będe wdzięczy za każdą podpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wray Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Jeśli nie Connect to Slice Plane. Zaznaczasz sobie wybrane polygony, ustawiasz płaszczyznę cięcia i tniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi