Ra3l Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Witam, Jakie polecacie autko na dobry początek z 3dmax'em ? Interesowało by mnie autko proste (mało okrągłych elementów), trochę starsze, z dobrymi szkicami i co najważniejsze nie za trudne aby ułożyć w miarę prostą siatkę. Jedyny samochód którego nie chce to chyba monte carlo SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Interesowało by mnie autko proste (mało okrągłych elementów), trochę starsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ra3l Napisano 8 Luty 2010 Autor Share Napisano 8 Luty 2010 A może jakaś nazwa ? model ? marka ? Ale szczerze takie coś mnie zbytnio nie interesuje. Może jakieś inne propozycje?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 polonez :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 ja bym polecił starego dobrego maluszka 126p, prosty kształt łatwy do wymodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ra3l Napisano 8 Luty 2010 Autor Share Napisano 8 Luty 2010 Czy ja wiem czy maluch taki łatwy ?~! a co do poldka nie ma chyba dobrych szkiców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 czekaj... czy ja dobrze rozumiem? Chcesz zeby ludzie na forum wymslali za ciebie, zebys potem mogl sobie wybrzydzac? Uzyj sobie tego genialnego narzedzia jakim jest internet (i gdzie wg ciebie mieszkasz) i znajdz sobie jakis blueprint ktory spelni twoje wygorowane wymagania artystyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 wlasnie, wlasnie Mirach dobrze prawi. Poogladaj blueprinty i wybierz cos dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Ja polecam Audi TT. Tylko ta starsza wersja. Jakoś najprościej mi się modelowało. Poza tym na forum jest naście takich audi, więc możesz podpatrzeć sobie siatki u innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi