Napisano 7 Luty 201015 l Witam, Jakie polecacie autko na dobry początek z 3dmax'em ? Interesowało by mnie autko proste (mało okrągłych elementów), trochę starsze, z dobrymi szkicami i co najważniejsze nie za trudne aby ułożyć w miarę prostą siatkę. Jedyny samochód którego nie chce to chyba monte carlo SS
Napisano 7 Luty 201015 l Interesowało by mnie autko proste (mało okrągłych elementów), trochę starsze
Napisano 8 Luty 201015 l Autor A może jakaś nazwa ? model ? marka ? Ale szczerze takie coś mnie zbytnio nie interesuje. Może jakieś inne propozycje?!
Napisano 8 Luty 201015 l ja bym polecił starego dobrego maluszka 126p, prosty kształt łatwy do wymodzenia
Napisano 8 Luty 201015 l Autor Czy ja wiem czy maluch taki łatwy ?~! a co do poldka nie ma chyba dobrych szkiców.
Napisano 8 Luty 201015 l czekaj... czy ja dobrze rozumiem? Chcesz zeby ludzie na forum wymslali za ciebie, zebys potem mogl sobie wybrzydzac? Uzyj sobie tego genialnego narzedzia jakim jest internet (i gdzie wg ciebie mieszkasz) i znajdz sobie jakis blueprint ktory spelni twoje wygorowane wymagania artystyczne.
Napisano 8 Luty 201015 l wlasnie, wlasnie Mirach dobrze prawi. Poogladaj blueprinty i wybierz cos dla siebie.
Napisano 9 Luty 201015 l Ja polecam Audi TT. Tylko ta starsza wersja. Jakoś najprościej mi się modelowało. Poza tym na forum jest naście takich audi, więc możesz podpatrzeć sobie siatki u innych.