Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

pokojtest2.jpg

pokojtest1.jpg

Moja druga wizka. Fotele jeszcze zostaną poprawione, jakieś chwasty do doniczek i modeling skonczony. Na nieliczne materialy narazie nie zwracajcie uwagi :)

Edytowane przez Horus

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jako wizka to calkiem fajnie, ale czy koniecznie musisz miec tak cieżkie meble to pomieszczenie nie wydaje sie za duże, a takie meble jeszcze bardziej je zmniejszą i nie ważne jaki nadasz im kolor. No ikonieczne poprawki wymienione przez adam_m

Napisano
  • Autor

Adam_m: widoczek musze jeszcze jakis dobrac, klamki w oknach są, może po prostu przez firanki nie widać. Kamerą zajmę sie na koncu

Wooky73: Tworze własny salon, więc robie po prostu to co jest, z malutkimi zmianami może. A meble kombują mi sie z kuchnią, może kiedyś połącze te 2 wizki i domodeluje reszte hacjendy: http://img707.imageshack.us/img707/530/kuchniar7.jpg

Napisano
  • Autor

pokojt1.jpg

pokojt4.jpg

Już prawie. Musze jeszcze zmienic teksturke obicia, dodać jakies filiżanki za szybę w szafie no i coś do doniczek. Jeszcze ten displace coś ząbkuje...

Napisano

Coraz lepiej :) Widok za oknem mógłby być ciekawszy no ale nie o to chodzi. Marszczenia na fotelach jak robiłeś?

Napisano
  • Autor

Marszczenia na fotelach robione w ZBrushu, wypalone jako displacement. Czy za duże? Na referkach są podobne, jak miejscami nie większe.

Napisano

pokaż refelke tych foteli, jakoś nie mogę uwierzyć w takie zmarszczki jakie są na tych fotelach, nie mam nic co do foteli, jakby co :)

ogólnie układ tych foteli w pokoju... nie było by miejsca przez te fotele, może jakieś krzesła daj albo cuś

Napisano
  • Autor

Proba sztucznego oświetlenia. Nie mam pojęcia jak poradzic sobie z tymi przepalonymi pixelami:

pokojt2.jpg