Horus Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 (edytowane) Moja druga wizka. Fotele jeszcze zostaną poprawione, jakieś chwasty do doniczek i modeling skonczony. Na nieliczne materialy narazie nie zwracajcie uwagi :) Edytowane 17 Luty 2010 przez Horus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Jakiś widok za oknem by sie przydał + klamki w oknach. Zastosuj korekcję kamery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooky73 Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Jako wizka to calkiem fajnie, ale czy koniecznie musisz miec tak cieżkie meble to pomieszczenie nie wydaje sie za duże, a takie meble jeszcze bardziej je zmniejszą i nie ważne jaki nadasz im kolor. No ikonieczne poprawki wymienione przez adam_m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 8 Luty 2010 Autor Share Napisano 8 Luty 2010 Adam_m: widoczek musze jeszcze jakis dobrac, klamki w oknach są, może po prostu przez firanki nie widać. Kamerą zajmę sie na koncu Wooky73: Tworze własny salon, więc robie po prostu to co jest, z malutkimi zmianami może. A meble kombują mi sie z kuchnią, może kiedyś połącze te 2 wizki i domodeluje reszte hacjendy: http://img707.imageshack.us/img707/530/kuchniar7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Dlaczego firanki załamują światło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 10 Luty 2010 Autor Share Napisano 10 Luty 2010 Druga firana nie miała wyłączone cast/recive shadows. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 17 Luty 2010 Autor Share Napisano 17 Luty 2010 Już prawie. Musze jeszcze zmienic teksturke obicia, dodać jakies filiżanki za szybę w szafie no i coś do doniczek. Jeszcze ten displace coś ząbkuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 Coraz lepiej :) Widok za oknem mógłby być ciekawszy no ale nie o to chodzi. Marszczenia na fotelach jak robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 te zmarszczki na fotelach....nie wyglądają fajnie, są zdecydowanie za duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 17 Luty 2010 Autor Share Napisano 17 Luty 2010 Marszczenia na fotelach robione w ZBrushu, wypalone jako displacement. Czy za duże? Na referkach są podobne, jak miejscami nie większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 pokaż refelke tych foteli, jakoś nie mogę uwierzyć w takie zmarszczki jakie są na tych fotelach, nie mam nic co do foteli, jakby co :) ogólnie układ tych foteli w pokoju... nie było by miejsca przez te fotele, może jakieś krzesła daj albo cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 17 Luty 2010 Autor Share Napisano 17 Luty 2010 referka: http://img706.imageshack.us/img706/8956/fotelref.jpg A miejsca jest pod dostatkiem, wiem, bo jestem w tym pokoju codziennie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 20 Luty 2010 Autor Share Napisano 20 Luty 2010 Proba sztucznego oświetlenia. Nie mam pojęcia jak poradzic sobie z tymi przepalonymi pixelami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi