Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam.

Chciałbym przedstawić szczyptę moich "umiejętności" wiem że to nic w porównaniu do zaawansowanych userów, więc proszę o ewentualne korekty co do jakości modelu.

Oraz jeśli można by prosić o wsparcie w postaci wymodelowania postaci - nawet najprostszej.

Zapewne wyśmiejecie to coś ale weźcie pod uwagę iż to jest mój pierwszy model i zajmuję się tym może z tydzień.

d0fb3ba2bca12cdbm.jpg

Za wszelkie uwagi będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Raffez
  • Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Wyświetla się wszystko, ale tak jak powiedział aknochaco nie można tego ogarnąć. Tu i ówdzie jakieś kikuty, stożki nie wiadomo czemu służące, ale ja się na techno maszynach/scenach nie znam. W narożnikach jakieś coś co chyba kwiatem miało być, nie wiem na prawdę nie wiem.

Gość fishinthewater
Napisano

@alwin - brawo! zgadłeś czy przeczytałeś tytuł tego wątku? ;)

straszny chaos...poukładaj, poprzestawiaj, pousuwaj co niepotrzebne i pokaż jeszcze raz ;)

na początek + za chęci!

Napisano

kolejny dowód na to, ze nie rozumiem techno ;)

rzuc swiatlo, ustaw kamere w skali człowieka itp. moze wtedy bedzie latwiej ogarnac wizje.

Napisano

ja wiem ja wiem.... Koledze exporter sie wywalil, tez kiedys tak mialem jak importowalem sobie jakies modele z Cadow przez jakies dziwne formaty i na koniec cos podobnego mi sie w maxie pojawilo, a tak serjo bez zlosliwosci. nie wiem co to, ale kiepskie tzn bezsensu zupelnie

Po zastanowieniu, to ciezko nawet stwierdzic to by tu mozna bylo poprawic. zacznij moze od grup gladkosci.

pozdr

Napisano
@alwin - brawo! zgadłeś czy przeczytałeś tytuł tego wątku? ;)

straszny chaos...poukładaj, poprzestawiaj, pousuwaj co niepotrzebne i pokaż jeszcze raz ;)

na początek + za chęci!

Oj będzie trzeba to zrobić :)

Widać nie tylko moja siostra ocenia to jako statek kosmiczny hehe...

Masz facet wizje i chcesz cos pokazac - chwala ci za to. Nikt tej wizji nie rozumie, z tym juz zaczyna byc problem. [/Quote]

Wiesz tak już jest jak się zabiera za 3ds po kilku piwkach :)

W narożnikach jakieś coś co chyba kwiatem miało być, nie wiem na prawdę nie wiem. [/Quote]

Z tego czegoś docelowo ma lecieć ogień :)

nawet fajne kmina, tylko schowaj didżejkę do tyłu i więcej głośników z przodu niech łupie :D

Nad tym też się pomyśli...

Tylko problemem jest to iż cała scena nie licząc głośników, świateł, mixerów i tego czegoś co kwiat przypomina jest zrobiona z jednej bryły hehe...

Ale cóż dla chcącego nic trudnego :)

Napisano

Pierwsze co bym zmienił, to czcionkę z tyłu - Comic Sans mnie dołuje jakoś :/

Te promieniste trójkąty to mają być światła / lasery czy coś podobnego? Jeśli tak, to je teraz poukrywaj, bo zasłaniają tylko scenę - odsłonisz potem.

Gość fishinthewater
Napisano

Kolego Raffez moim zdaniem rzuciłeś się na głęboką wodę...może zacznij od początku..od czegoś ...chciało by sie napisać 'prostszego'...ale pasować będzie raczej 'mniej skomplikowanego'.

Pomysł fajny ale wykonanie marne...bez fajerwerków! Może podziel tą prace na kilka części...sama scena, potem djejka itd...wtedy użytkownikom forum na pewno będzie łatwiej udzielić ci jakiejś konkretnej porady...w tym momencie widać totalny bajzel.

Napisano

Dziękuję slowiak za słowa otuchy :) Nic tak nie podwyższa oceny jak konstruktywna krytyka. Zacząłem porządkować scenę, na początek wyciąłem kilka "kolców".

Ale jak się zawezmę to zrobię z niej coś porządnego :) Albo zacznę od początku z zupełnie innym planem :)

No cóż troszkę się wycięło a teraz update scenki :)

889bdbd4cdfabd4dm.jpg