goat91 Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Mam problem z narzedziem "Select and Move". Zawsze było tak ze jak chciałem przesunac jakis obiekt po jednej z osi to najezdzalem na nia kursorem i pojawialy sie tam takie strzalki i dalo sie to przesunac. A teraz te 3 osie sa jakby nieaktywne i jak probuje przesunac po jednej to rusza sie jak chce. Wiecie moze czym to jest spowodowane. Juz kiedys tak mialem przez moment ale samo mi sie naprawilo jakos :) Z komenda Scale i Rotate jest ten sam problem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3D man Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Customize > Preferences i zobacz czy masz wszystko tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goat91 Napisano 10 Luty 2010 Autor Share Napisano 10 Luty 2010 ..............thx :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 use the FAQ Luke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi