nourin Napisano 11 Luty 2010 Napisano 11 Luty 2010 Mam dziwny problem. Mianowicie zrenderowalem wczoraj prosto animacje 272 klatek. Wpisując w time configuraton 48 klatek common. Wcześniej tego nie robiłem korzystałem z tej standardowej ilości. No i teraz moje "dzieło" nie chce się odtworzyć, nie wyskakuje żaden błąd poprostu sie nie otwiera. Co to może znaczyć to wina zapisu czy media playera w kturym prubowalem to odtworzyć?
sebx Napisano 11 Luty 2010 Napisano 11 Luty 2010 Może spróbuj otworzyć np mediaplayerclasic,quicktime możliwe że brak Ci kodekow
kamil.ochel Napisano 11 Luty 2010 Napisano 11 Luty 2010 albo w vlc. najlepiej sobie chyba radzi ze wszystkim ;d
nourin Napisano 11 Luty 2010 Autor Napisano 11 Luty 2010 udało się vlc poradził sobie z odtworzeniem ale filmik bardzo szybko leci czy teraz po renderingu mogę go zwolnic?
AdiJager Napisano 11 Luty 2010 Napisano 11 Luty 2010 Możesz jakimkolwiek edytorem video (wystarczy nawet VirtualDub) - zapisz film ponownie z jakąś kompresją i zmniejsz ilość klatek na sekundę. Powinno być lepiej ^^
Hynol Napisano 11 Luty 2010 Napisano 11 Luty 2010 I właśnie dlatego animacje zapisuje się do klatek w postaci plików TGA albo innych stilli, a potem łączy dopiero.
Rekomendowane odpowiedzi