Majas Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 Witam Mam taki problem w maxie, bo podczas bakingu na modelu LP pojawia sie nowa nie wygenerowana przezemnia mapka uv. A wcześniej zapisałem mape uv na innym foldeże jak i w standardowym maxowskim foldeże. I własnie drapie sie po głowie i nie wiem o co chodzi próbowałem jakoś załadować moją uvke wlasnie zamiast tej automatycznie wygenerowanej i zonk. Ogolnie próbuje zbakingować postać mój max to 2009 (32b). Jak ktoś wie o co chodzi w tych sprawach prosze o pomoc z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wray Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 Przestaw sobie w RTT na opcje Use Existing Channel zamiast Use Automatic Unwrap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majas Napisano 16 Luty 2010 Autor Share Napisano 16 Luty 2010 (edytowane) Już wszystko gra. Dzięki za pomoc Edytowane 17 Luty 2010 przez Majas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi