Żniwek Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 Witam robiłem oponę tak jak na tym tutorialu http://www.max3d.pl/tut.php?id=50 tzn najpierw chciałem sprawdzić ile mi będzie potrzebnych kopi plane żeby opona była dobra. Wiec już wszystko wiem ale na obrazku poniżej widać o tym że plane nie są ze sobą połączone tylko osobno. Robiłem wszystko zgodnie z tutorialem. Tylko z tym spawaniem mi nie wychodzi nie wiem jak to zaspawać. Proszę o pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 attach - poczytaj o tym pod F1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żniwek Napisano 17 Luty 2010 Autor Share Napisano 17 Luty 2010 A opcja weld? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 Też możesz o tym poczytać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 pamiętaj że funkcja attach łączy kilka obiektów w jeden, weld łączy wertexy edge ze sobą które należą do jednego mesha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi