und3r Napisano 13 Maj 2004 Autor Share Napisano 13 Maj 2004 Kurka wodna... Właśnie się renderuje nowsza wersja .. ale ma jak widzę skopane ramiona... iehh... no cóż.. będzie gotowa za jakieś 20 min .. bo się jeszcze jakoś tak będzie renderować ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Z twarzyczki to on wygląda na pana przesiadującego z piwkiem przed tv a nie na cyborga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 13 Maj 2004 Autor Share Napisano 13 Maj 2004 I tak jak mówiłem .. ramiona... no i jeszcze wyszły błędy innego typu... takie jak właśnie to coś co wyprowadzać rurkę będzie weszło w ciało .. a samo ciało na środku ma jakieś dziwno coś .. jakby vertexy sie rozjechały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 W sumie jest podobny do Pola :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 14 Maj 2004 Autor Share Napisano 14 Maj 2004 I kuna dziś znowu nie mam czasu na nic .. pewnie w weekend .. a najpewniej w pon cos uploadnę. Straszny okres zaliczeń i egzaminów... To jest tylko mały update... poprawiłem rozjechanie na brzuchu, ramię i zauważyłem, że \'skora\' mu wyszła przez metal ... No ale to szczegół.. czekam na krytykę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 Fajna postać. Podoba mi się. Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić tego pancerza, ale poczekam na dalsze efekty prac. ps. Razi strasznie w oczy materiał skóry. Domyślam się że jest on wstępny, ale mógłbyś chociaż ten kolor poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 14 Maj 2004 Autor Share Napisano 14 Maj 2004 Dzięki za opinię .. Materiał jest wstępny .. to jasne przecież :) Będzie dobrze Ptysiek .. z Twoją zdolnością do wytykania błędów to napewno zrobię wypas model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 jaki masz zamysł co do całej postaci? bo tak patrze na nią i wszystko git tylko zastanawiam sie w jakich klimatch chcesz ją zrobic. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi