Gość cyprian Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 Cześć, mam problem z de-selekcją obiektu tzn. jeśli wybieram jakiekolwiek zaznaczanie (werteksy, krawędzie...) za pomocą skrótu klawiaturowego to przy próbie de-selekcji (klikam ponownie klawisz np.1) ciągle pozostaję w wybranym trybie, choć powinien "odbić" i odznaczyć obiekt. Problem ten nie zdarza się przy pracy ze splajnami i patchami. Jak również chcę dodać że od kumpla zgrałem jego poprawne ustawienia klawiatury, też ma maxa 2009 ale niestety u mnie ciągle ten sam błąd i sprawdzony na dwóch xp-kach 32 i 64 bitowym. Spotkał się ktoś z was z takim problemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 Masz włączone keyboard override toggle- w tym trybie wyskakujesz z selekcji subobject klawiszem [6]. Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cyprian Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 dziękuję, nie sądziłem że to taka drobnostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi